Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż narobił mi wstydu przed rodziną

Polecane posty

Gość gość

W majowy łykend zaprosiłam do naszego domu moją siostrę z mężem i z dziećmi. Mąż miał zająć się grylem. Niestety, tak samo jak chyba milion razy wcześniej( tylko wtedy nie było świadków) gryl mu wybuchł w twarz. Dwie lewe ręce ma do wszystkiego. Już mój siostrzeniec , który ma 5 lat potrafiłby to ogarnąć. Nie odzywam się do męża. On udaje że nic się nie stało. Jak tak można?

Gość gość
ojojoj jaki straszny wstyd :-) uwielbiam Dulskie pozorantki

Gość gość
A ty sobie robisz wstyd tutaj swoją polszczyzną haha

Gość vlekkenduivel
10/10 :D :D :D Ubawilam sie do lez!

Gość gość
gryl?

Gość gość
Był wstyd bo moja siostra zawsze go krytykowała, zanim wyszłam za niego za mąż. Kilkakrotnie widziała, że on nic nie jest w stanie męskiego zrobić. Nawet żarówkę jak zmieniał to mu pękła.

Gość gość
Idź gryla odpal hahaha ale beke mam z niej

może to goryl miał być, o zjadła poza tym nie wiem, jak grill może wybuchnąć, bo co tam jest wybuchowego?

Gość gość
Mojemu mężowi już wielokrotnie wybuchł. Kubiła jakąś rozpałke do gryla na bazarze i lał tego dużo bo mówił że mu się węgiel nie paly bo wiatr za bardzo wieje.

Gość Dziadek Wiesiek
to to jeszcze nic,ja to sie dopiero wstydze za swoją rodzine bezbożną,jak mnie sąsiedzi pytajo czy ten mój wnuk to jakiś szatanista,bo ani w kościele go nie widzo ani dzień dobry im nie mówi a on łazi poprzebierany w jakieś łachmany czorne takie i słucha tego metylu czy jak to sie tam nazywa co tam tylko drą mordy i trzepią łbem a on na jakieś koncerty jeszcze łazi,cholera wie czy tam jakiś rytuałów szatańskich ni mo,ja to sie modle o jego nawrócenie bo młode to głupie a potem może mieć problemy przez to. Nosi na rece jakies takie kolce dziwne,toż to odstrasza tylko człowieka bo kto to widział tak wyglądać?! A jak uwage na niego zwracam mojej córce to ona to lekceważy,twierdzi,ze z tego wyrośnie i że nic sie nie dzieje i ja przesadzam. Ja przesadzam! Już ja bym mu dal szkołę,jakby u mnie mieszkał to bat na d**e i krzyżem do kościoła leżeć. Na żadne czarne msze bym go nie puścil

Gość gość
I jeszcze zanim rozpalył gryla to już kiełbasę podjadał i chrumkał i siorbał piwo. Bóg go za obżarstwo pokarał przy tym grylu.