Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wow_zazdroszcze

schudła 30 kg, i jestem pod wrażeniem...

Polecane posty

Gość wow_zazdroszcze

dziewczyna wzrost 170cm, początek wagi 76 kg, obecnie 45 kg :) diety które przeszłam: SGD - 30 dni straciłam 7kg ABC - 27 dni straciłam 5 kg same owoce i warzywa - 14 dni schudłam 2 kg HSGD - 14 dni, schudłam 2 kg ABC po raz drugi - 50 dni, schudłam 10 kg alices diet - 7 dni, schudłam 4kg andomeda diet - 5 dni, schudłam 3 kg :) razem schudła jakieś 30 kg :) można? widać można...

Gość wow_
33 kg w 147 dni czyli 21 tygodni.

Gość gość
Ale 45 kg przy takim wzroście to za chuda stanowczo. Ze skrajności w skrajność.

Gość wow_z
nie mam jej bloga, ale zapisałam sobie te dane, i chciałam się podzielić. ona inspiruje do walki !

Gość wow_zazdroszcze
no ale to już nie ważne ile, tylko chodzi o to że piszę ile można schudnąć w te "znane" diety, które pojawiają się w sieci.. :) i sama chciałabym tyle stracić.. tylko ja ważę 90 kg.. i tak z 30 kg by się przydało :)) więc zazdroszę :)

Gość gość
A ja nie zazdroszczę. Wolę swoje pól kilograma tygodniowo;) Za szybkie tempo i kilogramy wrócą, chyba, że popadła w anoreksję, nie zazdroszczę także stanu jej skóry (pewnie wisi tu i ówdzie). I nie chciałabym ważyć 45 kg przy wzroście 170, chyba już lepiej było przy tych 76;)

Gość gość
A co teraz zrobi ze skóra i obwisłymi cyckami? JA zrzuciłam 23 kg w 5 miesięcy i nie wyglądałam po tym fajnie. Zanim skóra doszła jako tako do jakiegoś estetyczniejszego wyglądu minął rok, a cycki i tak były jak szmatki. Potem przytyłam to się trochę wypełniło i następnie stopniowo schudłam i nie jest źle. Ale myślę, że gdybym tak cały czas stopniowo chudła to moje piersi wyglądałyby dzisiaj lepiej.

Gość Allina
Ja z czystym sumieniem mogę polecić kurację ziołami tybetańskim na odchudzanie.

Dzięki - wygląda aż za bardzo kusząco, bo ja owoców potrafię zjeść mega dużo. Kocham owoce! A latem jak sa truskawki, czy czereśnie, to mi brzuch wywala od owoców - kilogram truskawek na jedno posiedzenie to nie problem. I tak się zastanawiam, czy faktycznie można je aż tak bez ograniczeń .....

Gość gość
@mama bartka - owoce i warzywa można bez ograniczeń, weganki któe zdrowo jedzą są raczej chude :) a przynajmniej zgrabne :)