Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synówka zalamana

Nietypowy prezent na ślub od psychicznej teściowej

Polecane posty

Gość synówka zalamana

Moja przyszła teściowa jest z kategorii mocno walnięta i trochę psychiczna. Wesele w lipcu, niby większość rzeczy już dograna, więc ok. Ale dowiedziałam się wczoraj, że moja teściówka szykuje dla nas jakąś turbo atrakcje na poprawiny. Nie znam szczegółów, ale podsłuchałam rozmowę i wychodzi, że planuje jakieś skoki na bungee?!?!?!?!?! Jak jej to wybić z głowy???

Gość gośćula
to nie skoczysz,a kto zechce ten będzie skakał ,niezla atrakcja ja bym sie nie oburzała,gorzej jakbyś dostała od niej spis dań jakie lubi synuś wraz z dokładnymi przepisami i radami jak prać mu gacie i skarpetki

Gość gosiaczekGHT
A nie możesz jej zasugerować, że boisz się wysokości i skoków? Najlepiej chyba porozmawiać.... A teściówka nie taka walnięta - moja by nigdy nie wpadła na to, by zorganizować nam taki ekstremalny i fajny prezent ;)

Gość brzeczymuchadoucha
Yyy, i ty jeszcze narzekasz?? widac ze babka kreatywna i sie stara by i goscie mieli jakies atrakcje na poprawinach, ktore zwykle i tak sa nudne. jak nie skoki to moze takie loty w tunelu aero? polatasz sobie z mężulkiem ;) a goscie będą mieli niezla zabawe ;) http://prezentokracja.pl/prezent/aerotunel---lot-swobodny-dla-dwojga

Gość gośćmadzialenka
a to ci sie tesciowa trafila. wspolczuje, skoro juz na weseleu chce ci krwi napsuc :/

Gość gośćgrfty
zrób jej "dowcip" i tez jej zamów skok na bandżiii, hłehłehłe

Gość gośćhahajakcdc
hahaha, tesciowa na bungee. jeszcze jej proteza wyleci :D

Gość gość
całkiem wporzo teściowa, zamiast tylko siedzieć żreć chlać i obrabiać tyłki reszcie gości, wymyśliła coś by urozmaicić te beznadziejne imprezy zwane weselami

Gość gośćgrfvn
też nie kumam czaczy dlaczego tesciowa jest twoim zdaniem niby psychiczna??? uwierz mi, ze niektorzy coi takiej rownej babki moga pozazdroscic

Gość gośćtatancbsl
moja niedoszla tesciowa to by mi najwyzej noge podstawiła w trakcie ceremonii slubnej... lepiej przeproś babke, bo jak na moje oko jest calkiem w porzo i nie widze problemu z tym ze chce jakos UATRAKCYJNIC tę stype jaka sa poprawiny.

Gość gośćnierozumim
psychiczna to chyba jesteś tutaj tylko ty, dziewczyno....

Gość gośćbfgrusmz
a teściowa jest psychiczna bo się narzuca, wtraca, czy tylko dlatego, że jest oryginalna i niebanalna w czynach? mam wrażenie, że niektóre dziewczyny mają muchy w nosie i czego by im nie doradzić i nie pomóc, to zawsze krytykują tylko

Gość gość
a ja tam się nie dziwię twojej teściowej:):):) gdyby mi się szykowała na synową taka suka to sam bym wymyślił coś by ją szlag trafił