Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina787

Czy ktoś zna tytuł tej książki?

Polecane posty

Gość karolina787

Hej :) Czytałam jakiś czas temu książkę i chętnie bym do niej wróciła jeszcze raz, ale nie pamiętam tytułu. Może ktoś zna i mi podpowie? Bardzo byłabym wdzięczna :) Książka jest przede wszystkim o studentce medycyny, bardzo pięknej, w której zakochują się jednocześnie: profesor i kolega ze studiów. Początkowo spotyka się z tym kolegą, a później z profesorem. Jednak wyjeżdża z nim za granicę (chyba Chorwacja) i tam ostatecznie chce z nim zerwać by znowu wrócić do swojego dawnego chłopaka. Mówi o tym profesorowi i się rozstają. Tam jednak, w wyniku wypadku, dziewczyna trac***amięć. Opiekuje się nią... no właśnie nie pamiętam kto, ale chyba jakiś lekarz. On też się w niej zakochuje i z czasem obawia się, że ona odzyska pamięć i będzie chciała wrócić do dawnego życia. W Polsce nikt jej nie szuka, ponieważ z profesorem się rozstała, chłopak nie wiedział, że chce do niego wrócić, a jej rodzice i babcia nie żyją. Ostatecznie odzyskuje pamięć, ale zostaje z tym mężczyzną poznanym za granicą. Być może trochę przekręciłam fakty, ale tak jak pisałam, książkę czytałam już jakiś czas temu i sporo z niej zapomniałam. Przepraszam, że może to trochę chaotycznie jest napisane, ale mam mało czasu. Z góry dziękuję za odpowiedź :)