Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgośćgośćgośćgośćgośćgośćgo

Sytuacja bez wyjścia

Polecane posty

Gość gośćgośćgośćgośćgośćgośćgośćgo

W marcu minęły 3 lata jak została moją szefową. Na początku podobało mi się, wręcz imponowało, premie, podwyżki, najlepsze projekty i do tego kochanka z bardzo wysokim libido. Po roku czasu mieliśmy problemy wymyśleć coś nowego, od roku wieje nudą. Myślałem że to umrze śmiercią natuaralną i się od uwolnię. Nic bardziej mylnego. W ostatni weekend jej mąż miał służbę i chcąc nie chcąc musiałem go spędzić z nią. Uświadomiłem sobie, że jestem od niej uzależniony, jak czarnuchy od organizacji charytatywnych. Dopóki będzie miała ochotę zaspokajać swój popęd ze mną, nie uwolnie się od niej. Jeśli ja zrobię krok w tym kierunku, to ona mnie wykończy. Żona jeśli nie wie, to na pewno się domyśla, miała ogromny żal o ten weekend, stwierdziła, że rodzina już dla mnie nic nie znaczy, nie wiem na jak długo wystarczy jej jeszcze cierpliwości. Kiedy to się w końcu zakończy, już nie mam sił !

Gość gość
i dobrze ci tak! obyś cierpiał jak najdłużej.

Gość gość
U nas to nazywaja mobbing. Mozna sie na to leczyc a jak dobrze posymulujesz to stwierdza burn out i jestes wolny !!!

Gość gość
Hehe stary jest sposób. Powiedz jej, że zakochałeś się w niej jak wariat i chcesz zostawić rodzinę dla niej. Że chcesz wziąć rozwód i ożenić się z nią, myślisz już o wynajęcia wspólnego gniazdka. Jak ręką odjął, przejdzie jej. Potem możesz dodać, że żona chce cię oskubać, a ją na świadka do sądu chce wziąć bo się domyśliła. Odstaw jakąś rzewną akcję na koniec i po sprawie.

Gość gość
Wyslij jej mezowi wasze zdjecia w odpowiednich pozach. 100% gwarancji.

Gość gość
A to Ty jestes babą w tym ukladzie czy ona?:-D Powiedz jej NIE! Umiesz to? Zwykle,proste NIE:-)

Gość gość
kolejne prowo zfrustrowanej idiotki

Gość gość
wymyślasz bajki, chciałbyś gimbusku :)

Gość gość
cale zycie to bajka

Gość Magdalena Ogurkowa
z każdej bajki plynie jakiś moral

Gorzej jak ona wyjdzie z założenia, że też chcę zostawić męża i cały plan szlag trafi. Dla mnie to jesteś człowiekiem pozbawionym priorytetów. Wybierasz prace i seks z szefową. Od domu i rodziny, także życzę Ci, żeby wszystko wyszło na jaw i byś stracił to, co jest najważniejsze, a tego nie doceniasz.

Gość gość
Ma podobny problem. Jestem pupilkiem szefa i co za tym idzie ciagle wyjazdy, delegacje. W domu bywam tylko w weekendy. Nie bylo zadnej zdrady a mimo to zona zagrozila mi rozwodem. A przeciez gdyby nie moja "ofiarnosc" nie byloby domu, wczasow za granica, nie mialaby swojego samochodu. Sytuacja bez wyjscia ?