Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tacy faceci których nie trzeba ustawiać do pionu,ale jest ich tylko kilka %

Polecane posty

Gość gość

to elita :) maja kulturę, niebywały szacunek do innych i potrafią ważyć słowa, robią to tak aby nikogo nie urazić, są ostrożni w osądzaniu,nie kpią z innych maja serce ,sumienie i są wrazliwi i czuli, zrownoważeni to ważne, nie potrafia sie mścić . Kochają przez co są kochani i ideałami zwani , takich się ceni do takich sie lgnie :) takim sie chce pomagać i o nich mówić :) ?Oni wiedza jak sie zachowac znaja umiar we wszystkim , to nie dziady ani buce , to inteligencja polska ,której sie trzeba sie wstydzić :) był taki jeden wykształciuch który wyprawiał cyrki :D wstyd było za słowa i czyny ,kiedy sie upił to nic tylko uciekać ,potrafił wyzwac wszstkich zionął agresją.Próbowałam mu delikatnie uświadomić że żle postepuje ,zły przykład daje :D nic nie dało :D dalej latął za latoroślami :D tacy sa w wiekszosci faceci wracajac do pierwszego :) to jest to , to jest najlepszy dowód na to ze jeszcze sa honorowi pełni dobroci meżczyzni a nie łajzy z sianem w butach :classic_cool:

Gość gwoźdź
eh wzruszyła mnie twoja historia ...

Gość gość
Ale każdą suczkę za to trzeba wytresować

Gość gość
wiekszosć polaków to chamy i obszarpanbce, ( przykład tego od suczki wyżej :D) rzdko który jest taki jak ten pierwszy

Gość gość
Czlowieku-autorze-nigdy taki nie będziesz boś od zawsze cham.

Gość gość
kto? :)) ale podaje 2 przykłady 2 róznych osób :) jeden znich taki jak ty cham a drugi taki który zwojowął świat ,ludzi i pozycję :) wierc o co chodzi . Nie jestem chamem :)

Gość gość
ja nie będę chamem , bo jestem tuz obok tego ideała :P płeć piękna:classic_cool: dlaczego wiekszość z was panowie nie posiada godności :) i poczucia własnej wartości majac to wszystko trzeba miec super serce być duszą człowiekiem , serdecznym ,miłym usmiechniętym ,wówczas będziecie dobrze oceniani ,bo to sie liczy szczegolnie u kobiet :classic_cool: uchyle rąbek tajemnicy :P

Gość gość
trzeba sie urodzic z kultura i wszystkimi dobrymi cechami ,nic dodac nic ująć .

trzeba sie urodzic z kultura i wszystkimi dobrymi cechami ,nic dodac nic ująć . xx Akurat kultura jest cechą nabytą

Gość gość
ty pulchny m.i.n z kulturą takze , bez tego dalej bedziesz aroganckim chamem ze słomka w buciorach osiołku