Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marg1809

Nie wiem już co robić.. POMOCY

Polecane posty

Zacznę od początku. Ponad rok temu poznałam pewnego chłopaka, często chodziliśmy razem na imprezy, gadaliśmy w szkole, wiedziałam że mu na mnie zależy, nawet kiedyś na imprezie (dokładnie w listopadzie) mi to powiedział, raz się całowaliśmy co wtedy było dla mnie błędem, kilka razy próbował coś do mnie ale ja go zaczęłam olewać, ignorować, nie chciałam już mieć z nim kontaktu bo po prostu uznałam że nie chce robić mu więcej nadziei i tak będzie lepiej.. Jak mu powiedziałam że ma sobie za dużo nie wyobrażać i że i tak nic z tego nie będzie to potem zaczął mnie unikać i straciliśmy kontakt (grudzień) Po jakiś tygodniach od tamtego czasu zaczęło mi coraz bardziej na nim zależeć, wróciły miłe wspomnienia, z dnia na dzień było coraz gorzej i na prawdę zaczęłam go doceniać, doszłam do wniosku że wygląd wcale nie jest ważny a on jest na prawdę świetnym i wartościowym facetem. Postanowiłam że znajdę moment, żeby mu to powiedzieć, pod koniec maja mieliśmy być na tej samej imprezie, wiedziałam że tam będzie więc uznałam że pomęczę się jeszcze do tego czasu i na tej imprezie wszystko mu powiem, jak bardzo zaczęło mi zależeć. Niestety tygodnie temu zobaczyłam go z inną.. jak się całują i przytulają, to jego nowa dziewczyna. Serce mi zamarło, od tego czasu nie mogę wytrzymać, jest coraz gorzej, na prawdę mi na nim cholernie zależy, najgorsze jest to że wiem ze to jest moja wina, nie potrafię sobie tego wybaczyć, tak bardzo za nim tęsknię i chciałabym z nim być! Zależy mi na nim i wiem to na pewno. Codziennie go widzę, bo chodzimy na jedne studia, jest mi na prawdę źle bo wiem że gdyby nie moje 'widzimisie' to byłby mój.. Proszę pomóżcie! Co powinnam zrobić? Dodam, że nie jestem jakąś rozkapryszoną nastolatką, mam już 21 lat i wiem czego chcę.

Gość gość
jedyne co możesz to czekać, nie zamykać tego w sobie i być wobec niego sobą

Jak mam być sobą jak on nawet już ze mną nie rozmawia, chciałam to wszystko naprawić ale ubiegła mnie ona.. Ja po prostu nie mogę pogodzić się z tym że to moja wina, że gdybym tak nie powiedziała to teraz pewnie bylibyśmy razem, bardzo chcę to naprawić :(

Gość gość
No niestety,skoro sama mu powiedzialas wtedy nie i byc moze on przez to był smutny to teraz juz nie powinnaś mu mieszać w życiu,bo ma inną i sie nagle obudzilas. Jak ma inną to trudno.