Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka oblała mnie domestosem teraz mam czerwoną skórę

Polecane posty

Gość gość

Niestety to nie żart chociaż może tak brzmi, nie jesteśmy też dziecmi, mamy po 21 lat... Pokłociłyśmy się strasznie u niej w domu, ona wzięła domestos i mnie nim polała celując w twarz, zanim to zmyłam to zaczęło mnie piec, teraz mam lekko czeroną skórę chyba nic mi nie będzie bo mieszkam dwa domy dalej, ale co za idiotka ,a jakby mi sie to do oka dostało? Co byście zrobili na moim miejscU?

Gość gość
Maslo lub po prostu tlusty krem poloz na ranę grubą warstwą

Gość Kujawiak09
nie nazywałbym już jej swoją koleżanką. twwrz posmaruj sobie kremem nawilżajæcym

Gość gość
idź natychmiast na pogotowie a potem na policje dobrze myślisz co by było jak by ci to do oka wpadło odpowiedź jest prosta byś była niewidoma do końca życia twoja znajoma jest nienormalna idź na policję bo jak zrobi komuś krzywdę będziesz współwinna bo nie powstrzymałaś ją zawczasu

Gość B jj
To ty zamiast iść do domu dalej siedzisz u niej i zalisz się na forum?

Gość gość
Posmarowałam kremem i troche mnie piecze, ale może nie będzie tragedii, dobrze, ze to szybko zmyłam...Właśnie nie wiem czy policja to wezmie na serio? Ale chetnie bym to zgłosiła bo jestem wściekła na nią :O Ona jest jakas nienormalna , jakby miała jakis kwas pod reka to strach myslec ...

Gość gość
Nic Ci nie będzie. Wystarczy zmyć duża ilością wody. Jak chlapnelo na ubranie, to będą za jakiś czas dziury.

Gość gość
Ja bym poszła na pogotowie, za to może mieć proces. Zemsta na wariatce.

Gość gość
ona dobrze widziała czym cię polać by zrobić ci krzywdę idź na pogotowie nawet dla samej historii leczenia bedziesz miała dowód a potem na policję ciesz się że to nie był nóż a mogło się zakończyć tragicznie bo ona chciała ci zrobić krzywdę