Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zdałam matury nic już mi się nie chcę!

Polecane posty

Gość gość

dziś pisała starą maturę matmę mam może w sumie z 10 pkt a trzeba min 15 nie zadałam miałam mało czasu za mało nie mogłam pod koniec się skupić bo widziałam jak czas ucieka inni wychodzą i zadania otwarte prawię nie ruszyłam nigdy geniuszem nie byłam ale boli mnie fakt że jestem taka głupia że znowu nic mi nie wyszło jutro angielski a ja go oleję bo jak pisałam dobrą uczennicą nie jestem i stres no nic mi się już nie chcę ;(

Gość gość
więc olej coś co każdy zdaje :) masz jeszcze sierpień więc chyba lepiej będzie zaliczać jeden przedmiot niż dwa. Też dziś pisałem starą i też jestem słabym uczniem a matura była dla mnie pogromem, ale zacząłem od otwartych i dwa zadania(za łącznie 9pkt) były śmiesznie łatwe(biegi i prawdopodobieństwo) nie trzeba znać żadnych wzorów tylko pomyśleć i tak jest zawsze, nauczcie się że pierw robi się te zadania za które jest dużo punktów...

Gość gość
jakoś chyba stres mnie zjadł dziś

Gość gość
błagam trzymajcie kciuki jutro ja nie dam rady ta matma mnie rozwaliła nic nie myślałam

Gość gość
Powtórz sobie dziś pisanie listu i pocztówki po angielsku. Żuj gumę na egzaminie pomaga na stres :)

Gość gość
Również dziś pisałem starą maturę zadania były banalnie łatwe w co najmniej 7 zadaniach zamkniętych i 1 otwartym wystarczyło podstawić do wzoru z tablic które miałaś na maturze. Jak nie umiesz wyliczyć prostego równania to nie wiem jakim cudem dopuścili cie do matury.