Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
malinka12345

Problemy z przyjacielem

Polecane posty

Witam! Chciałabym usłyszec wasze zdanie na ten temat:) Otóż od 2 miesięcy spotykam się z takim chłopakiem ( bardzo mi się podoba nie będę tego ukrywać ), niby jesteśmy przyjaciółmi, lecz praktycznie w każdy weekend sie widujemy do kina albo u siebie w domu. Bardzo lubię z nim spędzać czas lecz od jakiegoś miesiąca zaczęliśmy się całować z języczkiem, on mi mówi że ja się mu podobam nie ukrywam i mówię mu to samo lecz jesteśmy przyjaciółmi. Co wy myślicie na ten temat czy przyjaciele się tak czule całują? Codziennie na wieczór pisze mi " Dobranoc, Kocham Cię <3 <3 <3 " czy on coś do mnie na prawdę czuje? dodam, że nie pozwala żadnemu koledze do mnie pisać, jak się widzimy to mówi mi jaka jestem wspaniała, kochana itd.. i wczoraj tak troche się pokłócilismy ( ale już wszystko wróciło do normy ) poszło o to że jego kolega wysłał mi pare wiad. a ja mu wysłałam screeny i pomysłał że mu nie wierzę że straciłam do niego zaufanie zaczęliśmy się sprzeczać i on do mnie napisał że widzi że ja tego nie chce? Czy on na prawdę chce coś więcej niz przyjaźń? Oczywiście dzisiaj juz normalnie rozmawiamy ale ciągle się zastanawiam czy on również coś do mnie czuje. Wypowiedzcie się Wy na ten temat. :) czekam na wasze wypowiedzi :) Pozdrawiam ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować