Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amanda06

nic już mi się nie chcę przez maturę

Polecane posty

dziś pisałam matmę starą podstawę nie zdałam nie mam ochoty już na nić pomóżcie jutro angielski nigdy nie byłam dobrym uczniem ale miałam nadzieję a tu może mam z 10 pkt wstyd mi znowu nic mi nie wyszło jutroangielski

Gość gość
Nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie politykiera. Amanda06 na Prezydenta!

Gość gość
zamiast prosić o zlitowanie "po internetach" ucz się do egzaminu... Co jak co język obcy teraz szczególnie ważny...

Gość gość
Już wiesz, że nie zdałaś? Głowa do góry, na razie skup się na angielskim i nie dołuj się. To jeszcze nie koniec świata. Ja swoją pisałam 14 lat temu, dawno ale pamiętam jak dziś ten stres, nerw. Poszła mi słabo...ale potem to wszystko i tak nie ma żadnego znaczenia.

nie proszę o zlitowanie przecież wy nic z tym nie może cię zrobić a do jutra się uczę przerwę muszę zrobić bo się skupić nie mogę przez matmę

wiem że mam szansę na sierpień ale jeszcze jest angielski ustny go również się boję

Gość smi3j3_si3_z_krUl2_gimb
wyrwij się z chłopakiem czy z kim tam wolisz na miasto , z takim nastrojem zakuwać to ciężko będzie...

dziś na matmie nie mogłam się skupić czas mi szybko uciekł i kilku zadań które bym spróbowała napisać nawet nie ruszyłam bo nie miałam czasu na skupienie które w matematyce jest mi niezbędne i dużo czasu też potrzebuję

Gość gość
Ty nie myśl już o matmie...na razie nie myśl. Skup się na angliku.

tyle że mi to aż chęci do wszystkiego zabrało proszę trzymajcie kciuki za mnie