Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada emocjonalna ? możliwe to ?

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś obiektywnie spojrzy na moja sprawę i pomoże mi rozwiązać tym samym mój/nasz problem. Zacznę może od początku problemu . Otóż we wrześniu 2014 r zadzwonił do mnie "dobry człowiek " z informacją że "kochający" mąż i ojciec miał/ma romans z jego ówczesną dziewczyną ( byłam wtedy z moim synkiem na oddziale onkologicznym - wznowa choroby nowotworowej po trzech latach ) . Nie ukrywam że od roku podejrzewałam mojego męża o coś , ale sama nie wiedziałam o co . Dziwnie to brzmi , wiem . Widziałam że dzieje się w naszym związku coś złego , dopytywałam , lecz mój "kochany " miał zawsze jedną odpowiedź :NIC SIĘ NIE DZIEJE , WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU ". A ja cały czas czułam ze coś jest nie tak . Największym znakiem na to były częste wyjścia jego z domu około trwające 2-4h przed południem i po południu (mąż udzielał się w firmie mlm , gdzie ją wkręcił i widocznie od tego się zaczęła ta historia . Od paru lat telefon brał wszędzie ja do niego nie miałam dostępu - blokada . Skrzynka @ - brak dostępu , konto bankowe - brak dostępu! Zawsze mówił ze to jego prywatność . HAHA Nagle przez przypadek jak zaczęłam szukać dowiedziałam się ze ma FB ( a na mim 3 młode dziewczyny , gdzie jedna z nich przykuła szczególnie moją uwagę . Dodam że jak nasz synek wysłał mu zaproszenie to go odrzucił ! No i trzy komentarze mojego męża do tej osoby , które wskazywały na zainteresowanie NIĄ. Powiedziałam mężowi że nie chce aby był na takim portalu i aby go usunął , to pod groźbą iż nie zrobię Świąt na chwile zawiesił swoje konto , a później je aktywował , nic mi o tym nie mówiąc . Ale wracam do tego feralnego , a może i "cudownego " dnia w którym wszystko pękło. Jak tylko usłyszałam od mojego " informatora " wypowiadane imię i nazwisko męża i tej pani już wiedziałam o co chodzi . Natychmiast po rozmowie wróciłam do sali na której leżał mój synek przypięty do pompy z chemią i wytłumaczyłam mu że zaraz przyjedzie do niego tata , bo ja muszę załatwić bardzo ważną sprawę . Kazałam mężowi natychmiast przyjechać do szpitala , a ja pognałam do domu , gdzie zaczęłam pakować wszystkie jego rzeczy do worków i wystawiać za drzwi . Około godziny 22-drugiej , mąż przyjechał do domu i zaczął walić w drzwi . Wystraszony syn wpuścił go do środka bo bał się ze tata wyważy drzwi . Oczywiście najpierw wszystkiego się wyparł , ale już rano przyznał się że dopuścił się zdrady emocjonalnej . Czy zdrada emocjonalna może trwać 1,5 roku ??? Z kobietą 25 letnia??? Nie chciałam go słuchać bo wiedziałam że prawdy się od niego od razu nie dowiem , a może i wcale . Nazajutrz wróciłam do mojego dziecka do szpitala , które już wiedziało ze coś się dzieje nie dobrego . Ale nie miałam mu odwagi powiedzieć . Po południu przyjechał Pan mąż z drugim synkiem i bukietem kwiatów i przeprosił NAS , że nas oszukiwał i skrzywdził . No i zaczęło się : że ta osoba która mnie poinformowała to człowiek psychiczny , nie zrównoważony itp,itd...Coś w tym było bo ten Pan sam się przyznał że ma problemy emocjonalne , nie mieszka z żoną przez alkoholizm Kazałam mężowi wyciągnąć bilingi telefoniczne tylko za ostatnie trzy miesiące i cóż zobaczyła ? Że KOCHANY tylko 4 razy w miesiącu kontaktował się z ta Panią , bo ona pracuje w barze i zawija kebaby .Tak więc będąc na służbie zgłodniali policjanci podjeżdżali na kebaba do tej Pani . Ale jako kłamstwo ma krótkie nogi , znalazłam na komputerze zapisane bilingi , których mój małżonek ZAPOMNIAŁ usunąć i SZOK !!! 20-30 sms-ów dziennie do tej osoby w tym też połączenia o różnych porach . Nawet jak już była w związku dwumiesięcznym z w/w Panem. Dodam że mój zawsze był wspaniałym ojcem zawsze to głośno powtarzałam przy znajomych i on o tym wiedział . BYł również fajnym mężem wiedział że mi się podoba .Uchodziliśmy za idealne małżeństwo - z poczuciem humoru, wesołe . On troskliwy , opiekuńczy , czuły . Ja atrakcyjna , zaradną silna i nie głupia . Pięć lat temu zachorował nasz 8 letni synek na guza mózgu wyszedł z tego , to ja byłam tą silną w stadzie , to ja przekonywałam że będzie zdrowy - tak też było i tym razem jak zachorował drugi raz , gdzie lekarze nie dawali złudnych nadziei . To ja męża trzymałam za rękę jak szlochał . Za tą BRUDNĄ RĘKĘ , która potrafiła wypisywać do niej sms-y w stylu ładny masz tyłek , albo pragnę cię . Twierdząc że dla żartów?! I nie zaprzestał tego mimo iż miał jak później przyznał wyrzuty sumienia , że mało nam czasu poświęcał i uwagi . Dzieci są zdrowe mają swoich kolegów , czas spędzają poza domem . Dałam mu szansę przed świętami Bożego Narodzenia , z pewnymi warunkami że żadnych kontaktów z koleżanką i żadnych imprez policyjnych , gdzie co drugi to rozwiedziony , albo w trakcie . I cóż można powiedzieć :starał się , naprawdę obrót o 90 stopni . Ale dwa tygodnie temu wyszedł do pracy , wypindrzony po czym przyjechał pijany , bezczelnie twierdząc że wiedział że ma być impreza ale on na nią nie miał iść , lecz go komendant poprosił. Dobry KIT. A CO ISTOTNE DWA DNI PRZED IMPREZĄ ZNALAZŁAM W JEGO TELEFONIE SMS-A DO KOLEGI , KTÓRY RÓWNIEŻ ZNA TĄ panią (organizował imprezę ) , o treści cytuję :mam prośbę napisz sms-a do A... DALEJ SMS USUNIĘTY , GDYŻ TO PRZYSZEDŁ RAPORT TREŚCI SMS . Nadmienię że pani ma na imię A.........TAK JAK JA ! MĄŻ NIE WIE ŻE JA WIEM O TYM SMS-IE . Może się jedynie domyślać , bo go usunął . Proszę napiszcie co o tym sądzicie , Teraz od tygodnia ja siedzę w swoim pokoju przy laptopie on przy swoim , w innym pokoju . Powiedziałam mu że i tak się rozwiedziemy bo nie ufam i nie potrafię już zaufać . Mówią ze czas goi rany ale u mnie to jest chyba na odwrót , cały czas myślę jak mógł się tak zauroczyć ? Twierdzi że inteligencją nie dorastała mi do pięt . Przecież chciał w to wejść i zrobił to świadomie , zalicytował swoja rodzinę , której powinien strzec , być szczerym, lojalnym .

Gość gość
w połowie przestałem czytać, przestało to do czegokolwiek dążyć a i nie ma zbytnio co wyjaśniać. odpowiadając na twoje pytanie: tak, możliwe.

Gość gość
moja droga powiem ci że jak zrobił raz zrobi jeszcze raz tak jak mój mąż ale mój nie był dobrym ojcem ani mężem miałam przemoc finansową,psychiczną i fizyczną...