Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bezsennosc od 6mc...

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, pocieszcie mnie, ze to normalne, bo zwariuje! Jestem w 7 miesiacu ciazy, od miesiaca spie po 3-4-5 godz na dobe. Klade sie wieczorem, kolo 22, spiaca albo nie, zazwyczaj nie mialam mimo to problemu, ale zasypiam i budze sie juz po godzinie, dwoch, potem zasypiam albo wcale juz. I potem dopiero, gdy maz juz jedzie do pracy (kolo 6), wiec wtedy spie do 9-10. Mama moja mowi, ze to przez to, ze jestem wypoczeta... :O ja juz sama nie wiem. Wykancza mnie to, ale o dziwo, w dzien nie czuje potrzeby za czesto, zeby isc spac. Czy to minie???

Gość gość
nie powinnas zachodzic w ciaze-poczekaj jak sie bahor urodzi jak ci zajdzie za skore,NIC NIE BEDZIESZ MOGLA SPAC,

Gość gość
ja tez tak miala. minelo tuz przrd porodem. taz z tydzien przed. strasznie sie meczylam w nocy bo spac nie moglam i dodatkowo wszystko mnie bolalo. raz byla taka sytuacja ze nie moglam spac prawie cala noc i gotowalam rosol w nocy z nudow bo juz denerwowalo mnie lezenie. do tej pory maz sie ze mnie smieje:)

Gość gość
:D bachora to moze ty masz. nie chodzi o fakt, ze chce mi sie spac a nie moge! tylko mi sie nie chce i nie spie! dziekuje kochana za mila odpowiedz, mam nadzieje, ze to minie tak jak Tobie, bo juz od zmyslow odchodze. zdarzaly mi sie nieprzespanen oce ale to sporadycznie a teraz tak dzien w dzien :///