Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

18 tydz ciazy i a ni brzucha ani ruchow dziecka

Polecane posty

Gość gość

w nastepnym tygodniu mam badanie, ale do tej pory bylo ok,dziwne bo do tej pory wogole nie czulam ruchow dziecka, brzucha tez nie widac, chociaz jak cos zjem to wtedy jakby sie powieksza, ale tylko tyle

Gość gość
ruchy, owszem, poczułam na przełomie 16/17 tc,ale absolutnie nie jest to reguła, a brzuch wyskoczył mi z dnia na dzień około 20

Gość gość
mi tak jakby sie powieksza jak cos zjem a jak mam pusty to czuje ze tam cos jest wiec to ciaza, ale w sumie nikt nie powie mi o jaki masz brzuszek!! jestes w ciazy bo w tym tygodniu u mojej kolezanki juz byl bardzo duzy

Gość gość
kobieto weź ty się ciesz, ja jestem tuż przed rozwiązaniem, od miesiąca założenie bielizny to wielkie wyzwanie, schylenie się, pomalowanie paznokci u stóp- najbanalniejsze sprawy urosły prawiey do misji niemożliwej

Gość gość
spokojnie, ja w pierwszej ciąży ruchy poczułam w 22 tygodniu a brzuszek dostałam nagle około 20 tygodnia więc ciesz się zgrabna figura: )

Gość gość
Zobacz na YT dziewczyny w 18tyg niektóre mają już duże brzuchy, a inne praktycznie w ogóle, i nie ma się czym martwic, w końcu wyskoczy. Ruchy mogą być na tyle subtelne że jeszcze ich tak z dzieckiem nie kojarzysz w 19/20 tyg już idą takie kopniaki, tego nie przeoczysz, a może nawet u ciebie będzie to później. Nie martw się, jak na USG wszystko OK, to jest dobrze.