Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

schudlam

Polecane posty

Gość gość

Narazie tylko (aż) 8 kg, jeszcze długa droga przede mną, No ale od czegoś trzeba zacząć. Czas od ok 20.03.2015. Najpierw odrzuciłam słodycze, potem powoli dieta ok 1500 kcal ( czasem mniej, czasem więcej- w tym czasie skusiłam się na coś słodkiego czy świąteczny obiad) Z ćwiczeń to na początku Vacu, potem z braku czasu i środków stepper i spacery. Teraz dodatkowo rower. Na początku głód dawał o sobie znać, więc podjadalam pałeczki blonnikowe. Zawsze śniadanie - zwykle owsianka czasem kromka, dwie chleba wysokobialkowego lub o niskim it. I zamiana talerza na mniejszy. Dzisiaj waga wskazała 7 z przodu. Mam nadzieję zejść do 65, ale jako że 30tka na karku, ciąża i karmienie piersią za mną, to nie upieram się na figure ze studiów. 70 kg wystarczy. Wzrost 170.

Gość gość
Napisz przykladowy jadlospis

Gość mine
A dlaczego nie upierasz się przy figurze ze studiów? Jestem mamą 2ki dzieci... ciąże + karmienie piersią. 3lata temu zrzuciłam nadwagę po ciążach do 61kg. Oczywiście uznałam że to wszystko na co mnie stać bo skóra porozciągana ( mnóstwo rozstępów :( ) więc nie wejdę w jeansy roz 28 i nie zobaczę 5 z przodu na wadze. W zeszłym roku odstawiłam hormony( musiałam brać przez kilka miesięcy) i waga w miesiąc poszybowala 5kg nie zmieniłam sposobu odżywiania ani nie zrezygnowalam z ćwiczeń. No cóż dałam sobie czas żeby wszystko się unormowało. W efekcie nowy rok przywitałam z wagą 75kg. Wzięłam się za siebie zaczęłam liczyć kalorie do tego ćwiczenia w efekcie waże już 58kg, wchodzę w rozmiar 28 i wyglądam super. Chciałabym zrzucić jakieś 2-3kg ale niekoniecznie moga też być cm ;) Nie poddawaj się i nie mów sobie że wagi sprzed ciąży nie osiagniesz bo blokady istnieją w naszych głowach tak samo jak klucz do sukcesu

Gość gość
To nie jest blokada. W wieku 20 lat wazylam 58-60 kg. Mam mało kobieca figurę - masywne uda, wąskie biodra, szeroka talię i mały biust. Jak wazylam te 60 kg byłam jednak za chuda. Taki wysuszony patyk. Do tego głowa dosyć duża. Patrzę na zdjęcia ślubne czy za czasów szkoły - żal, oczywiście. Jak zamieszkalam z mężem przytylam do 74 kg bodajże. Schudłam na dukanie. I nie wiem, czy wiek, czy brak ćwiczeń, ale wygladalam źle. Totalnie biust poleciał, tyłek płaski..... I ciekawostka, niewchodzilam w spodnie, takie moje ówczesne strazniczki wagi, po których bardzo widać było każdy kg w górę. Waga ta sama, a wymiary nie. Teraz, obiecałam sobie, że nie ma chudniecia bez ćwiczeń, więc myślę, że mięśni trochę nabiore po powrocie na siłownię. Stepper, spacery - ok, ale do redukcji. Bmi swoje a wygląd swoje.

Gość mine
No widzisz ja też mam mały biust, masywne nogi do tego szybko wyrabiają mi się mięśnie. Zawsze odpuszczalam jak mięśnie trochę wyrobione wypychały tkankę tłuszczową dając efekt że wyglądałam grubiej niż przed. A teraz powiedziałam sobie ze nie odpuszczę wolę mięśnie niz tłuszcz i walczę. Ja jestem niska mam 162cm wz i 27lat. Wg mojego bmi waga 49-65kg jest ok. Ale ja nie chcę aż tak nisko zejść. Moja waga jako panna zawsze oscylowała koło 55kg. Dlatego tyle mnie satysfakcjonuje. Już wyglądam dobrze jem zdrowo kalorie 1400-1500 i zobaczę dokąd mnie to zaprowadzi.

Gość gość
75 kg przy twoim wzroście to sporo. Widzę, że mamy podobne cele. Zatem tobie i sobie pyzy okazji życzę wytrwałości. Ja nie przytylam dużo po ciąży, zgubily mnie słodycze i to że syn wszystko tolerowal więc nie musiałam się ograniczać. Jak policzylam, w ciągu jednego dnia byłam w stanie pochłonąć w słodkim 1500 kcal. Dlatego trochę lżejsza dieta i znaczne ograniczenie słodyczy daje dobry efekt. Jeszcze raz powodzenia

Gość A Mango POLECAM 89
Ja próbowałam wielu tabletek odchudzających, linea się nie sprawdziła, schudłam 2 kg tylko po tym, jakieś tam chińskie herbatki też się nie sprawdziły, zaczęłam stosować African Mango i jest rezultat spadło mi już 5 kg :)w ciągu miesiąca, godne polecenia... :) http://nplink.net/btkjP7vM

Gość gość
ja też schudłam!!! Biorę Novoslim od miesiąca i już 4 kg mniej a mam jeszcze dwa opakowania więc jest super!!!