Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety oprocz listy wymagan nie maja co zaoferowac mezczyznie

Polecane posty

Gość gość

i mysla, ze onie beda za nimi biegac po to aby sie z nia zwiazac, takie nadaja sie tylko do seksu, jesli kobieta szuka kogos do stalego zwiazku to powinna sie nieco bardziej postarac oprocz swojej listy wymagan

Gość gość
To się przemianuj na geja.

Gość gość
odezwala sie ta co nie ma nic do zaoferowania

Gość gość
Z każdym rokiem samotności lista jest krótsza. W końcu próbują łapać obojętnie kogo :D

Gość Relattywista
gość dziś >>Z każdym rokiem samotności lista jest krótsza. W końcu próbują łapać obojętnie kogo << To chyba kobiety tak postepuja. Bo mezczyzni z czasem nabieraja rozumu i widza, ze bez kobiety na stale mozna zyc nie gorzej, a pewnie lepiej niz w zwiazku.

Gość gość
nastepny mądry inaczej :D

Ja ostatnio poznałem w necie taką, która dawała facetom na pierwszej randce, oni ją później olewali, a teraz chce zgrywać świętą i mi mówi, że pewnie jestem taki jak wszyscy. Sama podpuszcza, a później atakuje. :D Skrzywiona.

Gość gość
looser ty musisz być wyjałowiony imbecyl :D

Mam wrażenie, że w tym topiku pojęcia kobieta i mężczyzna są używane cokolwiek na wyrost :classic_cool:

Gość gość
gość dziś nastepny mądry inaczej xx To juz sie przedstawiles. A co masz do powiedzenia na temat.

Gość gość
12:41,tak twierdzisz,bo kochałeś ale ona cie nie chciala .Moj brat od kiedy kobieta go zostawiła a on nadal kocha tez twierdzi ze bez kobiety lepiej bo boi sie przyznać ze nadal kocha i zapomniec nie może.

Gość gość
Co powinna zrobić kobieta żeby byc z tobą w zwiazku?

Gość gość
Relatywista woli facetow,zbok,rzyg,fffeeee.z samotności zeswirował.

Gość gość
Powinna wymagać tyle samo od siebie, co ode mnie. Jeśli chce rozmów uczuciowych i masaży to niech tez bedzie seks. Jeśli chce szacunku i ochrony to niech tworzy ciepło domowe. Obecnie wyzwolone kobiety wyzywają sie obowiązków wobec rodziny i chcą wiecej przywilejów. Co za hipokryzja. Niektóre kobiety są albo głupie albo perfidne albo jedno i drugie. Pozdrawiam niektóre feministki

Gość gość
To chyba ty autorze masz wielkie wymagania i zadna cie nie chce bo jestes do niczego . Idz sobie do agencji :D tam kobiety zaoferuja ci co zechcesz i nie maja zadnych wymagan :P tylko kase musisz miec :D a z tym chyba u ciebie troche cienko ?

Gość gość
Ja akurat nie jestem autorem, jednak bardzo popieram to stanowisko. To nie kobiecość jest w kryzysie, tylko męskość. Pomysl o tym czego wypada oczekiwać od kobiet, a czego od mężczyzn. "Jesteś dupa , nie facet" brzmi normalnie, jednak " jesteś kiepska kobietą" już w ogóle nie brzmi. Bo w obecnych czasach bycie kobieta to odpowiednia płeć, a bycie facetem to szereg zadań do spelnienia

Trochę generalizowanie... Są kobiety, które mają wymagania i to grubo wygórowane. Ale są też kobiety, które maja wymagania, ale wobec SIEBIE. Narzekają ci, co sobie drugiej połówki znaleźć nie mogą. A pytanie: ile wy dajecie od siebie?

Gość gość
Zgodzę sie, troche jest generalizowania w tym wszystkim. Nawet słyszałem że znajoma znajomego jest poniżej 40ego roku życia i nie ma wielu wymagań od faceta tylko stara sie być uczciwa. Ale to tylko jeden przypadek który znam. Reszta jest nowoczesna i da sie wepchnąć w żadna role kobieca

Gość gość
a co ma do zaoferowania jesli nie wymagania, facet ma to ma tamto, auto, itp itd ale sama od siebie nie zrobi chociaz jakiegos obiadu czy kolacji, facet ma miec pasje itp zeby wymyslal jak umilic jej czas, a co ja mam do zaoferowania? chyba nic, bo co moze miec do zaoferowania ktos kto sobie sam daje rade, dobrze lubi sobie zjesc, wakacje tez sobie sam zorganizuje, auto tez sobie naprawi, dom zbuduje, jak go najdzie ochota na ciasto to tez sobie zrobi, nawet nie wie czego moglby od kobiety oczekiwac jesli nie mile spedzenie czasu, wspoltowarzyszke do podrozy, i zeby nie traktowala mnie jak bankomat czy tam kogos do wykorzystania

Gość gtfreda
Ja tam nie chcę ani wymagać ani oferować, wtedy mam spokój ze wszystkim.

Gość gość
sam sie postaraj, bo na takie zero jak ty zadna nie spojrzy

Gość gość
aha

Gość gość
15'O8,,ty sie jakoś dziwnie wypowiadasz.Chce rozmow o uczuciach,masaży?zupelnie nie kumam,niech będzie seks.Seks jest nieodlacznym elementem zwiazku to jest zawsze co w tym dziwnego,to normalne.Ma tworzyć ognisko domowe,a co kobiety nie tworzą ?Jeśli kobiecie zależy na mężczyźnie to tworzy ciepla atmosfere w domu,szanuje faceta który utrzymuje dom,(nawet jeśli sama pracuje),gotuje ,pierze,sprząta,piecze ciasta jeśli on lubi,troszczy sie o mężczyznę,doradza ,pomaga rozwiązywać problemy,kocha sie z nim o różnych porach dnia,w różnych miejscach,nie ma migren,jest po prostu balsamem dla duszy i ciała ale jest jeden warunek :facet musi na ta miłość zasługiwać.

Gość gość
tak, grubym portfelem a podobno na milosc nie trzeba zaslugiwac a tutaj okazuje sie cos innego, ze na milosc trzeba sobie zasluzyc

Gość gość
golodupcy nie maja wziecia :( to prawda

Gość gość
Jak nie masz grubego portwela to musisz miec co innego :D musisz mic to cos, co kobiety kochaja :classic_cool:

Gość gość
Nie bierz wszystkiego tak dosłownie.Nie chodzi o gruby portfel.Zasługiwać tzn.byc dobrym,opiekuńczym,kochającym facetem a nie chamem,awanturnikiem,damskim bokserem,pijaczyna,cpunem itd itd.Kumasz juz.Jesli facet jest dobry ma to wszystko u mnie co napisałam.

Gość gość
18:32,nigdy nie traktowałam faceta jako bankomat.Zawsze pracowałam i nie wyobrazam sobie sytuacji żeby byc na utrzymaniu,na ławce faceta i prosic o każdą złotówkę.Nie wszystkie panie do jednego worka.

Gość gość
nie na ławce tylko na łasce faceta.

Gość gość
tych dobrych olewacie, dla was liczy sie wyglad na pierwszym miejscu bez tego nawet nie chcecie kogos poznawac blizej