Gość Lidzia Napisano Listopad 18, 2019 Ja byłam na komunii mojej siostrzenicy w Centrum u Ostrowskich w Siemianowicach. Było bardzo ładnie. Pięknie udekorowana sala z pysznym jedzeniem i miłą oraz sprawną obsługą. Do tego lokal jest otoczonym wspaniałym ogrodem idealnym do zabaw dla dzieciaków. Spokojnie mogę polecić to miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KamilNiewiardowski 0 Napisano Listopad 28, 2019 Ja polecam portal chrzcinyikomunie.pl ogromny wybór różnych fajnych miejsc na urządzanie przyjęć. Do wyboru do koloru! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka Napisano Luty 7, 2020 Tutaj jest bardzo ładnie http://www.uostrowskich.pl/. Byłam tam na imprezie rodzinnej i bardzo mi się podobało. Ładnie urządzony lokal z bardzo dużym żyrandolem. Obsługa profesjonalna. No i jedzenie bardzo dobre. Ładnie podane potrawy wszystko świeże, smaczne i w odpowiednich ilościach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikasalowska 0 Napisano Październik 15, 2021 Ja tez organizowałam przyjęcie rodzinne U Ostrowskich. Spokojnie polecam. Bardzo ładnie przygotowali imprezę. Jedzenie smaczne dobrej jakości. Sala przestronna i ładna (świeżo po remoncie). No i obsługa na poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatakacinko 0 Napisano Sierpień 16, 2022 Ja polecam Salę Adria w Rudzie Śląskiej - świetne miejsce na takie przyjęcia. Wspaniała obsługa, pyszne jedzonko, generalnie wszystko na plus!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach