Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 137

Janusz k***inn mikke

Polecane posty

Janusz k***inn mikke

wygra wybory .. ? Tylko on może sprawić ze Polska będzie rajem podatkowym jak Szwajcaria Po i PIS to niereformowalne karykatury siedzace w starym systemie .. A Kukiz , kukiz Poza Jowem nic nie proponuje Jow jest dobry , ale to za mało by zrobić z POlski liczace sie panstwo

Gość gość
Wykropkowalo :D

Gość gość
Widzę że mózg dobrze zaprogramowany do klepania bzdur... już jeden taki co chciał tu drugą Japonię zrobić!

jezeli rządzic będzie PO i PIS to w polsce będzie dalej to samo dziadostwo jak w Rumunii , Polska będzie sługusem UE

Mamy drugą Rumunie najnizsza krajowa w UE jest w 3 panstwach Polska , Rumunia , bułataria to dzieki rzadom pisu i PO

Gość gość
JOW wcale nie jest dobry, pokazały to u nas wybory do Senatu gdzie na 100 miesjc 97 zajęło PiS i PO, ten system głosowania promuje tylko największe partie, a jutro się okaże w Wielkiej Brytanii że JOWy też nie zadziałały i JKM dobrze o tym wie dlatego tak wczoraj zagrał z Kukizem

ale i tak jest lepszy niz obecny system bo pozwala wyrzucic z sejmu SLD SLD to komunisci , oni powinni brac sie za lowienie ryb , a nie bycie posłem Co Miller robi jako poseł ? Przeciez on powinien odejsc w 1989 roku

Gość gość
prawictwo wreszcie coś mądrze gadasz ja też głosuje na JKMa i żadna propaganda TVNu i reżimowych mediów, żadne robienie z niego oszołoma i dyskredytowanie go w oczach wyborców mnie nie zniechęci. Komuchy od kilkudziesięciu lat robią z niego kretyna bo wiedzą że im zagraża, więc wolą go wyśmiać, zaszczuć w mediach niż dopuścić go do władzy, bo wiedzą że powsadzałby ich do więzień

ale ja nie jestem za tym zeby komunistów wsadzac do wiezien , tylko zeby ich wyrzucić z sejmu . Kazdego kto był w PZPR powinno sie wyrzucić . To powinien zrobic pierwszy prezydent.. I dobrze gdyby w sejmie byli sami ekonomisci , a nie historycy jak Tusk czy producenci wódki jak Palikot wiec palikot i tusk nie mogliby być w rzadzie ..

Gość gość
ojej prawik ja wiedziałam, że nie jesteś głupi jak reszta zwolenników komorowskiego i dudy :)

Kazdego kto był w PZPR powinno sie wyrzucić . To powinien zrobic pierwszy prezydent xx Ale on był przecież członkiem tej partii:D:D:D

Gość gość
pravik nie piertol