Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMMMMarlena

Całkowicie nie mój typ a jednak...

Polecane posty

Gość MMMMMarlena

Przychodzę raz czasem dwa razy w tygodniu sprzątać dom takiemu jednemu rozwiedzionemu biznesmenowi. Raczej krępy, ciut łysawy ale nie całkiem na szczęście, twarz pospolita i nudna. Słowem - całkowite przeciwieństwo mojego typu. Stara się grać dżentelmena ale już przy drugiej (!) mojej wizycie zaproponował seks. Spytał tak zwyczajnie jakby chodziło o wypicie herbaty - masz ochotę na seks? Bo on od początku mówił mi na TY. Więc ja mu też walę na TY. To, że sprzątam nie oznacza, że zaraz zacznę mu "panować" gdy on mi "tyka". Ale nie o to chodzi. Sprzątam u niego już czwarty miesiąc i wczoraj doszło naprawdę do seksu (!!!). Sama jestem w szoku. On mi się ani nie podoba, ani nie zamierzam z nim kręcić, po prostu nie umiem wyjaśnić tego co zaszło. Przyszło mi do głowy, że może on mi dosypuje czegoś do picia. Bo zawsze częstuje mnie czymś, zawsze chwilkę pogada ale tylko chwilkę, bo ja przychodzę tam jak najszybciej ogarnąć dom, a nie tracić czas na pocieszanki starego rozwodnika. Mimo to niekiedy będąc u niego czuję dziwne podniecenie. Czasem słabsze, a czasem - jak wczoraj - bardzo silne. Przecież mu się oddałam (!!!) i nie umiem wytłumaczyć jak w ogóle mogło do tego dojść. Wcześniej nie zwracałam uwagi na te podniecenia. Myślałam - jestem samotna to w obecności faceta instynkt iskrzy. No, sorka, może iskrzy ale nie aż tak żebym się z nim kochała. Co się ze mną dzieje? Może ja naprawdę się w nim zakochuje? Czy zdarzyło się którejś z Was zakochać w facecie którym Wam się totalnie nie podoba?

Gość gość
no pewnie że tak. Ci brzydcy ,mali, łysawi mają super charaktery warto bliżej sie takimi interesować :)

Gość gość
Jak biznesmen to pewnie kasiasty nie?

Gość MMMMMarlena
Skoro o tym pomyślałaś to pewnie sama jesteś dziwką i próbujesz swoją miarkę przykładać do innych

Gość gość
Ochłoń dziewczyno jabłko zjedz albo szklankę wody wypij Kto cie tu nazwał dziwką?????

Gość Monterik
A przed sexem dal Ci cos do wypicia?

Gość MMMMMarlena
Dał ale nie przed samym stosunkiem tylko wcześniej, jak tylko przyszłam. Bo on zawsze częstuje mnie czymś na powitanie. Lubuje się w jakichś drogich egzotycznych ni to herbatach, ni naparach, jakieś jerbamate i takie tam. Dla mnie to trochę szpanowanie choć przyznam, że niektóre napitki mogą być smakowo. Ale może właśnie w tych napitkach coś jest co sprawia, że u niego jestem jakaś dziwnie pobudzona? Przecież gdyby pół godziny przed przyjściem ktoś mi powiedział, że za chwilę będę uprawiała seks z tym facetem, to bym go normalnie wyśmiała. A jednak... To mnie właśnie zastanawia.

Gość gość
"Co sie ze mna dzieje?" Nic jestes po prostu latwa i lubisz seks dlatego uleglas :) widocznie moze cie miec nawet pospolity lysiejacy facet z nudna twarza u ktorego trzepiesz dywany od niedawna konia wiec mysl o tym ze masz jakis konkretny typ faceta raczejtutaj nie wchodzi w gre

Gość MMMMMarlena
Powinnam się rozgniewać ale twoje wywody są tak idiotyczne, że wybacz... Otóż zaskoczę cię ale nie jestem łatwa. Ostatni raz, nie licząc wczoraj, uprawiałam seks ponad półtora roku wcześniej. Z taką częstością to raczej trudno mnie nazwać łatwą. Następna która przykłada swoją miarkę do innych?

Gość gość
Wydaje ci sie ze nie jestes latwa ale fakty mowia inaczej wydoopczyl cie facet ktory ci sievnawet nie podoba ble :/ ...

Gość Monterik
Ja bym nie byl pewien czy on rzeczywiscie nie uzywa jakiejs chemii do swoich napitkow. Marlena a jak dlugo od wypicia zaczynasz czuc ze jestes podniecona?

Gość gość
1,5 roku???? Kobieto i Ty się dziwisz że masz chcicę???? Dziw że aż tyle wytrzymałaś a Ty się pytasz czemu doszło do seksu

Gość gość
Nie uzywa z postu widac ze ja to kreci a nie jest po "herbatce" raczej kreci ja mysl w ktorej obcy facet otwarcie proponuje jej seks i wali jak tania gosposie z rumunii nue pytajac za wiele o zgode nawet nie oczekuje zaplaty bo to wszystko w cenie sprzatania to ja podnieca ze niby porzadna a tak latwo ja zeszmacic jest typ kobiet ktore uwoelbiaja ten stan

Gość MMMMMarlena
Do Monterika Nie wiem, bo nie mierzyłam czasu. Po prostu przychodzę, coś tam chwilkę pogadamy, wypiję jakiś jego kolejny aromatyczny specyfik i biorę się za robotę. To duży dom i nie jest łatwo go ogarnąć. Ale zauważyłam, że są dni, kiedy u niego robi mi się jakoś dziwnie gorąco. Wcześniej nie wiązałam tego z wypiciem. Ale teraz sama nie wiem. Moje myśli wcale nie są skupione na seksie - sorki ale jak się ma roboty po łokcie to trudno myśleć o seksie - a mimo to sama łapię się na tym jak moje ciało zaczyna się podniecać. Z czego? Nie mam do kórvvy nędzy pojęcia. Wczoraj też było mi tak gorąco i tak dziwnie. A on przyszedł. No i stało się. Kórvva, aż nie wierzę, że to naprawdę zrobiłam!

Gość gość
Jak doszlo do tego seksu?

Gość MMMMMarlena
No, jak doszło... Normalnie. Przyszedł do mnie na górę, bo ja wtedy byłam już na piętrze i nawet nic nie mówił tylko od razu z rękoma. Ale nie tak, że na siłę czy coś. Nie. Najpierw dotknął moich pleców a potem... wiadomo. Nie wiem czemu się nie odwróciłam i nie dałam mu w pysk. Tak powinnam zareagować. Ale zamiast tego... Stało się. Szybko, bez żadnych słów, nawet bez gry wstępnej. Nie wiem jak to możliwe. Wiem natomiast, że byłam podniecona zanim jeszcze usłyszałam jego kroki na schodach. A on się zachowywał jakby z góry wiedział o moim silnym podnieceniu. Im dłużej o tym myślę tym bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu. Po prostu nie mam innego wytłumaczenia na coś co się stało, a co nie miała prawa się stać. Musiał mnie nafaszerować jakimiś środkami pobudzającymi. A może wytłumaczenie jest dużo bardziej banalne? Może ja się po prostu w nim zakochuje? Nie wiem. Nic już nie rozumiem..

Gość gość
A po co ty pijesz te wszystkie świństwa którymi cię częstuje. Ty przychodzisz do pracy, a przed pracą chyba coś zjadasz u siebie w domu i wypijasz? Odmów mu wypijania jakichś świństw. Poobserwuj siebie. Jeśli nie będziesz miała podobnych do wczorajszych objawów, to spokojnie możesz dziada uziemnić, mówiąc mu otwarcie, że wiesz co on robi, przy okazji tracąc pracę. No, ale to już coś, za coś. Albo rybka albo..... :D

Gość gość
bylo ci przyjemnie? orgazm mialas?

Gość gość
Możliwe że przesadzasz z tym zakochaniem i dosypywaniem czegoś do tego co wypiłaś. Weź pod uwagę to, że po prostu po długiej przerwie miałaś ochotę na sex a on Ci dawał do zrozumienia że Ci go da. Było bzykanko, jeśli dobre to po co żałować?

Gość gość
C/i/p/a Cie swedzi i tyle. Tyle czasu bez seksu to tak jest.

Gość gość
a wlasnie jak zachwanie po seksie? Jak Cie traktowal w trakcie i po nim? Bylo Ci chociaz dobrze?

Gość gość
No wiesz Ty co? Ja taki chetny i przystojny czekam ze stojaca lalą a Ty wolisz z jakims łysym malym ch/u/jem sie p/i/e/przyc. Nie dobrze :-)

Gość MMMMMarlena
@ 12:16 Tak, było mi dobrze. Nawet bardzo dobrze. W każdym razie doszłam szybciej od niego. Ale mi to nie przeszkadza, bo ja mogę szczytować raz za razem bez przystanków. Może rzeczywiście byłam napalona i stąd taka reakcja? Może rzeczywiście niczym mnie nie faszeruje? A co do traktowania po seksie to się okaże dopiero w piątek. Bo w piątek mam niby znowu przyjść. Ale nie wiem... po tym co zaszło...? Dziś dzwonił dwa razy ale nie odebrałam. Może to dziwne ale zwyczajnie boje się odebrać. Sama nie wiem czemu.

Gość MMMMMarlena
Sorki, chodziło o @ 16:12

Gość gość
Idz idz plan taki jak zawsze najpierw wyszorujesz mu kibel a pozniej wypolerujesz p a l e jak na prawdziwa gosposie przystalo

Gość gość
Staje facet przed lustrem i patrzy na swoja lysiejaca glowe, na wory pod oczami , na blada pomarszczona skore twarzy i na wielki obwisly brzuch.Nastepnie spoglada na swoje lozko na ktorym spi piekna mloda naga kobieta. Znowu patrzy na swoje odbicie w lustrze i mowi sam do siebie. - Jak mozna tak kochac pieniadze?

Gość domyslny
Zauwazyliscie jak faceci wsciekle docinaja Marlenie? Nie dlatego, za maja cos osobiscoe do Marleny, bo przeciez jej nie znaja nawet. Wniosek? Oni zwyczajnie zazdroszcza temu malemu lysiejacemu kasiastemu biznesmenowi, ktory nie dosc ze ma kase to jeszcze posuwa sobie mloda d**e.czke podczas gdy oni moga co najwyzej siedziec na kafe i walic konia przed komputerem, HAHAHA!...

Gość gość
Domyslny skoro tak go bronisz to juz wiemy jak wygladasz:-D

Gość domyslny
I wygladam i mam duzo kasy i doopcze panienki na tylnej kanapie mojej luksusowej prawie dwutonowej 5-metrowej limuzynie Lancia Thesis. My ludzie z kasa mozemy dupczyc kiedy chcemy a takie jemiolki jak ty moga jak juz mowilem tylko czytac na kafe o takich rzeczach i co najwyzej konia zwalic LD LD LD

Gość domyslny
Marlena jak mialas orgazm i to nawet kilka to nie zaluj :) A zazdrosnikami z kafe sie nie przejmuj. Ty zyjesz realnie, oni marza wirtualnie, Ty sie realnie bzykasz, oni maja swoja reke. Jak idziesz do niego w piatek to nie wahaj sie tez bzyknac. To mile urozmaicenie. Ja to samo powtarzalem swojej sekretarce jak jeszcze mialen firme i bzykalismy sie prawie codziennie a co sobie korfa zycia zalowac Powodzenia :)