Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAVVIK24LATA

cover mojej piosenki do oceny mp3 specjalnie dla martusiaoop

Polecane posty

Gość PRAVVIK24LATA

cover mojej piosenki do oceny mp3 specjalnie dla martusiaoop

Gość gość
"moja matka jak szarańcza" :D btw czemu zmieniasz sobie glos?

Gość PRAVVIK24LATA
bo mam cieniutki głosik jak mały chłopiec

Gość PRAVVIK24LATA
Martusia napisz mi jakiś tekst to ci go przeczytam radiowym głosem i nagram

Gość gość
Dla Martusioop ♥ No ładnie. Poprzednia wersja bardziej przypadła mi do gustu, ale może się nie znam.

Gość gość
Ciekawe co oszka na to

Gość PRAVVIK24LATA
Oszkaa to facet, to ten s******l pijak 24 lata Niech sie p******i kaleka j****a na rencie Teraz kocham Martusie a ona mnie

Gość gość
Wysłałem jej linka w końcu przestanie sobie zawracać tobą głowę

nie kuś , oj nie kuś :D:D LOL Jak ja bym Ci tekst napisała to .. och wolę nie mówić:D:D Znalazłam fragment z przed kilku lat , przeczytaj:] Jej dłonie schodziły coraz niżej, chwyciła w dłoń swą jędrną pełną pierś i namiętnie zaczęła bawić się malutkim rózowym sutkiem. Pożądanie w niej rosło. Zsunęła z siebie lekką zwiewną sukienkę.. Jej ciało owite było tylko , śnieżnobiałym , koronkowym kawałkem materiału, w okół łona. Mimowolnie wsunęła dłoń podeń, i delikatnymi okrężnymi ******** zaczęła masować łechtaczkę, drugą dłoń zbliżyła do ust, poczuła smak surowego cisata, na momęt trzeźwe myśli opanowały je głowę,ale po chwili , nie bacząc na wrzątek na gazie, znów delikatnie gładziła łechtaczkę.. Coraz to mocniej zaciskając zeby , aby nie wydać z siebie głosu, aby nikt jej nie usłyszał.. Głucha cisza, okałała jej rózowe , jedrne ciało. Podniecenie rosło. Jej wilgotne napuchnięte wargi, krzyczały do niej by nie przestawała.. Coraz większe podniecenie, przełamało w niej strach przed ciszą, zaczeła postękiwać delikatnie. Prężąc ciało, coraz mocniej odchylała głowę do tyłu. Przez półprzymknięte oczy, ujrzała swą sukienkę, zasnęła na niej zęby. i odpłynęła w roskoszy.. Delikatnie masowała łechtaczkę, drugą ręką trzymała twardy sutek.. Bulgot wrzącej wody na gazie , zagłuszał jej delikatne postękiwanie, które mimo tego iż starała się przygłuszyć, sukienką w ustach, stawało się coraz głośniejsze, upojniejsze i bardziej pożądliwe. Po kilku chwilach wydała z siebie ostatni dech rozkoszy, po czym z jej łona wypłynął słodki bezbarny płyn. Wypluła sukienkę i delikatnie oblizała palce..

mógłbyś się bardziej psotarać:D LOL ale fajnie , jakbyś troszę pobawił się głosem. :D

Gość PRAVVIK24LATA
wiem o co ci chodzi ale nie chciałem zebys sie mokra zrobiła bo tylko byś majteczki ubrudziła

troche jak ksiądź w kościele, :P Albo nie czułeś tekstu, albo go wczesniej nie czytałeś :P Dobra uciekam narazie :-/ Grzeczny bądź

Gość gość
haha :D dobre to

Gość gość
podszyw też dedykacje powiedział i zaśpiewał? przecież to twój głos zwyrodnialcu

Gość gość
No ale jak to tak? Kochasz oszke, a śpiewasz piosenki dla innej? Powaliło cie chyba, myślisz że to oszki nie zabolało, że jej nie zraniło? Jeszcze z nią nawet nie jest a już zdradza :o

Gość gość
ale ty tutaj ewidentnie z Martusia flirtowałeś Oszkaa sie już nawet nie odzywa, pewnie szlocha gdzieś w kącie

Gość gośćqwert
Biedna zdradzona oszkaaa , jak ona to przeżyje , facet to świnia :O

Gość gość
jasne, tylko śpiewałem Jak kochanka w ciąże zajdzie to on też powie że 'tylko włożyłem' :o

Gość gość
haha prawik złamał serce Oszce :classic_cool: