Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość09865

ślub bo dziecko w drodze

Polecane posty

Gość gość09865

Ma sens? Może jakoś to będzie, może się on i ona dograją? Czy z góry jest to skazane na rozpad? Pomijając sytuację gdy i tak mieli się pobrać a ciąża tylko przyspieszyła ślub. Był ktoś w takiej sytuacji?

Gość gość
a ile macie lat...?

Gość gość
Moja najlepsza kumpela byla i wyszla na tym jak Zablocki na mydle!

Gość gość
ślub bo dziecko w drodze, walnij się w czerep rubaszny. to nigdy nie jest miłość, tylko sytuacyjny przymus.

Gość gość
Ciaza przed slubem ZAWSZE skazuje zwiazek na rozpad.

Gość gość
nigdy w życiu bym na to nie poszła zresztą byłam w takiej sytuacji, nie zgodziłam się na ślub i dobrze, bo i tak się rozstaliśmy

Gość gość09865
O Nie nie. Na szczescie mnie to nie dotyczy. Ktoś po prostu z mojego otoczenia stwierdził, ze"znałam kiedyś fajnego faceta ale inna złapała bo na dziecko. Szkoda ze ja się bardziej nie zakręcilam, bo jakbym z nim była w ciąży toby ze mną się ozenil" Dla mnie to bzdura, co jej powiedziałam. Ona na to; Ale dużo większość małżeństw się z tego powodu pobiera i jakoś to jest dalej". Ludzie, ja się mylę czy nie? Koleżanka już po30.

Gość gość
ja znam takie przypadki, małżeństwa się nie rozpadły, z tym, że nie wiem czy oni przed wpadka brali ślub pod uwagę czy nie, w każdym razie niczego jeszcze nie organizowali i nikogo nie informowali o takich planach, na ślub byli nawet "za młodzi".

Gość gość
to wcale nie musi być jego dziecko :) jesli chce to tak, jesli ojciec dziecka po pewnyym czasie zacznie sie domagać dziecka i kobiety , to rozwód ,bywa i tak :P teraz jeczcie

Gość gość09865
Nie chodzi mi o przypadek, gdy ślub został przez ciąże przyspieszony, ale ze Wogole był ślub -bo dziecko. Jak mnie parę lat temu zostawił facet, to ta znajoma stwierdziła, ze szkoda ze w ciążę z nim nie zaszlam, bo wtedy by się ze mną ożenił. Jasne. Prędzej została bym samotna matka. Albo rozwodka z dzieckiem.

Gość gość
Przyspieszanie slubu przez ciaze to gwarantowany rozwod.