Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety jak sobie wyobrażacie życie bez mężczyzn i na odwrót

Polecane posty

Gość gość

mezczyzni bez kobiet

Gość gość
Normalnie. Nie ma kobiet nie ma problemów. Jedyny problem to brak dzieci. Kobiety pewnie mają krotsza liste

Gość gość
Nie wyobrażam sobie ponieważ mężczyźni mają dużo krzepy i buduja solidne domostwa

W każdym spożywczym dział z wibratorami xD ale tak na serio to średnio to by wyszło bo pomimo że jest jak jest to... każdy potrzebuje kogoś do kochania. Fakt geje i lesbijki to wyjątek ale mówiąc o hetero dość dziwnie było by się przestawić tak z dnia na dzień.

Gość gość
ja mysle, ze skoro nie byloby mezczyzn to nie bylabym w ogole swiadoma ich braku, skoro ich nie znam to nie odczuwam braku, kobiety wiazalyby sie z kobietami, przyjelyby meskie role i tyle, nie wiedzialyby co to penis, mialyby wzajemny masturbator

Gość gość
ona 1988 to tylko do kochania jestesmy sobie potrzebni

Gość gość
Musiałabym sobie kupić wibrator i nie miałabym kogo tulić poza tym nic by się nie zmieniło.

Gość gość
16:35 z tym sie zgodze - skoro nie byloby mezczyzn to nie bylabym w ogole swiadoma ich braku, skoro ich nie znam to nie odczuwam braku. Ale z męskimi rolami itp. To juz nie.

Gość gość
Ja myślę ze potencjal męski po prostu się marnuje przez brak pracy i niski poziom kultury. Poza tym brak sportu i porzadnej fizycznej roboty od czasu do czasu siada i m na mózg. Facet jest jak pies ma dużo niespozytej energii i po prostu musi ją wyladowywac jak nie ma gdzie to robi się agresywny