Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie dodatki do niebieskiej skienki

Polecane posty

Gość gość

Hej, potrzebuje rady. w czerwcu ide na wesele. kupilam na te okazje niebieska sukienke ( http://www.quizclothing.co.uk/clothes/00100004565.html ) i nie mam zielonego pojecia co do niej dobrac! myslalam na poczatku o czarnym (zakiet, szpilki), jednak wydaje mi sie taki zestaw zbyt ciezki, ciemny. wesele jest skromne, panna mloda bedzie miec bardzo skromna suknie, nie chce wiec przedobrzyc, nie przepadam za swiecidelkami, nie lubie wyrozniac sie z tlumu za bardzo, chce poprostu byc dobrze ubrana. Myslalam nad bardzo jasnym rozowym, pudrowym, prawie nude zakiecie (nie jestem zbyt dobra w okreslaniu koloru) do tego nude lub w tym samym kolorze szpilki, ale nie jestem pewna czy bedzie pasowac. kiedy dobiore buty i zakiecik z torebka i reszta nie bede miala problemu dobrac sama

Gość gość
a jesli chodzi o kolor to nie wydaje mi sie zeby intensywny niebieski + beżowy to byloby dobre polaczenie, ja bym poszukala marynarki w kolorze jasno, blado niebieskim, pastelowym, ale to zalezy tez co tobie sie podoba

To nie bierz węglowej bezkresnej czerni tylko mysią przydymioną połączy całość i stonuje. Nie wiem tylko czy ten pasek w sukience jest złoty czy bardziej miedziany. Jak podchodzi kolorystycznie ku miedzi to ewentualnie mogę polecić kolory przygaszonej brzoskwini.

Gość gość
Hmmm, ja bym postawiła jednak na czarny żakiet i dodatki w kolorze czerwonym bądź fuksjowym:) kolor nude nie bardzo mi pasuje do tej sukienki. Ale to tylko moje zdanie:) Pozdrawiam

Gość gość
ta marynarka bez kolnierza jest bardzo ladna, ale nie dla mnie, nie jestem zbyt szczupla dziewczyna i taki fason bardzo mnie poszerza. za to ten brzoskwiniowy kolor to moje gusta. jednak nadal nie jestem przekonana czy to bedzie do siebie pasowalo?? wiem maruda pewnie jestem, ale zawsze unikalam kolorow, czern to glowny kolor w mojej szafie, jednak mieszkam za granica, nie bylam w pl od 4 lat i chcialabym wygladac powiedzmy skromnie SWIETNIE ;) inaczej niz mnie pamietaja, jesli rozumiecie co mam na mysli, dlatego mi tak zalezy zeby sie ladnie prezentowac :)

to postaw na przygaszoną czerń zawsze jest elegancka :) Jeśli źle się czujesz w kolorach to nie noś ich będziesz bardziej zwracała uwagę na wzrok innych niż na to żeby się tam dobrze bawić!

Gość gość
to chyba najlepsza rada :) dzieki wielkie za pomoc :) od poczatku bylam za czernia (i jej odcieniami), ale nie bylam pewna czy nie bedzie to wygladac zbyt ciezko. pozdrowionka :)