Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tajemnice

Polecane posty

Gość gość

Co zrobilibyscie gdyby wasza druga połowa nie powiedziala wam,że zalozyla konto na facebooku?.Malo tego zawsze mówiła,że tego nie lubi a tu taka niespodzianka. Najsmiejszniejsze jest w tym to,że was nie zaprosila nawet choć jesteście w związku?. A tam umieszcza informacje gdzie jest wam słówka nie powie? I jeszcze jedno pytanie. Czy facebooka uznajecie za portal społecznościowy czy randkowy?.

Gość gość
pappa

Gość gość
Ewidentnie coś ukrywa. Albo do końca nie jest przekonany, że chce żebyś była częścią jego życia. Może w jego oczach Wasz związek nie jest jeszcze tak poważny jak Twoim zdaniem?

Gość gość
Uważam za portal społecznościowy. Ale gdybym miała faceta, który głośno deklarowałby niechęć do tego typu miejsc, a mimo tego, potajemnie założyłby tam konto, na którym umieszczałby do informacji publicznej informacje, których nie chce ujawniać przede mną, to bym uznała, że ma coś do ukrycia, że jestem tylko małym fragmentem w jego życiu. Że jestem dla niego, ale on dla mnie nie, coś jak palenie papierosów, tak i ten związek. Raczej nie wróżyłabym trwałości.