Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bolesne slowa matki

Polecane posty

Gość gość

Mama kiedys mi powiedziala"ja nie mialam szczesliwego dziecinstwa to ty tez nie bedziesz miec".Chcialam sie zapytac was czy to jest normalne i zdrowe podejscie do wychowania swojego dziecka?

Gość gość
moja matka dala mnie na wychowanie swojej matce, a kiedy mnie raz odwiedzila, patrzala sie na mnie i patrzala (mialam jakies 10 lat) i nagle wypalila: 'ale ty jestes paskudna'....

Gość gość
ja tez miałam nie wesołe dziecinstwo,ojciec sie znecał nad matka,bieda i nigdy bym nie chciała tego samego dla swoich dzieci a mam 2 i jestem szczesliwa:) nie ma u nas alkocholu,przemocy,mąż jest z dobrej rodziny

Gość gość
Co to za matki???czy twoja matka co ci tak powiedziala ze jestes paskudna byla chora moze psychicznie?

Gość gość
to jeszcze nic mojej kolezance matka powiedzial ze zaluje ze jej nie oddala do domu dziecka

Gość gość
Moja kochana mamusia powiedziała- żałuję że cię nie wysrałam w krzakach. Miałam ok 10 lat. do dziś to pamiętam a mam 30 lat,ona już nie zyje a ja nadal pamiętam. wiele razy słyszałam że jestem jej niepotrzebna i żałuje że mnie urodziła bo to wydatki,obowiązki itp.

Gość gość
Wiem jaki to bol. Ale z drugiej strony są pozytywu. My nigdy nie będziemy jak nasze matki. Będziemy wspierać nasze dzieci i je kochać mimo wszystko.