Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyglądał wasz " pierwszy raz" ,??? przyznajcie się ;)

Polecane posty

Gość gość

Ja dałam jeszcze wtdey chlopakowi po dłuuuugim przekonywaniu ... myślałam że będzie super romantycznie a on przelecial mnie na tylnym siedzeniu w aucie !!! ale następni byli tylko lepsi :))))

Gość gośća
Ja bym chciała by po długiej znajomości i ciągłym zwodzeniu, omijaniu tak właśnie było tylnie siedzenie ja i On. Mmmmm;) marzenia;/

Gość gość
kretynko, tez temat założyłąs ,kompromitacja na całego ,szamta!

Gość gość
Ja sprobowalam z ciekawosci w wieku 20 lat. Spotykalam sie ze starszym facetem - nie czulam do niego pociagu. On byl opiekunczy, czuly, zafascynowany mna. Do tego przystojny, swietnie zbudowany, nosil bron, znal sztuki walki, byl wojskowym a mnie traktowal jak ksiezniczke. Czulam sie z nim b dobrze ale nie czulam pociagu fizycznego.. fascynowalo mnie raczej to jak ja dzialam na niego.. i z ciekawosci zdecydowalam sie na stosunek. Nic nie czulam poza jego napieraniem. Troche bolalo, trwalo to chwile. Potem wyjechalam, zerwalam z nim kontakt on sie do mnie dobijal przez kolejne pol roku. Potem eksperymentowalam - byl seks za pieniadze, seks z kobieta - NIC nie czulam. Lubilam odstawiac teatr. Dopiero kilka lat pozniej moje libido sie obudzilo.. mam teraz meza za ktorym szaleje i moglabym nie wychodzic z lozka.. Reasumujac: pierwszy raz jest beznadziejny. I nie warto sie spieszyc.