Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sieć neuronowa

Debata prezydencka 2015 wybory prezydenckie 2015

Polecane posty

Wczoraj nie oglądałem debaty, ale zaciekawiła mnie ta formuła 1 z 10 (bo nieraz lubię obejrzeć ten teleturniej) i obejrzałem na stronie: http://www.cda.pl/video/21344784/Debata-prezydencka-2015-wybory-prezydenckie-2015 Debata naprawdę ciekawa, na pewno za krótka, dużo tematów zostało pominiętych, ale mi tam 1,5h wystarczy. Komorowski zaskoczył mnie naprawdę negatywnie nie przychodząc na debatę. Jakoś 10 kandydatów znalazło czas, aby się spotkać a on po prostu to olał. Dla mnie to oznacza brak szacunku do kandydatów oraz do nas wyborców, bo też chciałem usłyszeć jego argumenty. Może jest prezydentem, ale jest i też kandydatem. Po wysłuchaniu tego to ja mam totalny mętlik w głowie, kogo tu wybrać. Może Jarubasa - trochę mądrze wskazuje problemy, ale czy będzie miał siłę wybicia?. I ten Braun, jego po prostu nie da się słuchać :-) Najchętniej sam bym tam poszedł debatować :-) Komorowski - nie było go na debacie, więc też go olewam i nie głosuje na niego. Kukiz mnie rozczarował. Duda po prostu wyglądał tak sztucznie - chociaż mądrze mówił, ale mu nie wierzę. Kowalski - mnie w przeciwieństwie do was nie zachwycił, po prostu był najbardziej wygadany. Palikot - w jednych sprawach całkowicie się z nim zgadzam a w innych całkowicie nie - za dużo sprzecznych emocji. Korwin - nadal jestem na nie. Tanajdo - też mądrze mówił, ale nie chcę jakichś gwałtownych zmian - nie wiadomo w jakim kierunku zmierzających. Wilk - mówi że ogarnia te prawo podatkowe - tak samo Ogórek - ona była konkretna w prawie i tu dobrze mówiła ale odpowiadała wymijająco obok sedna sprawy. Totalny mętlik :-) O nic mnie nie pytajcie, bo się zmęczyłem tym oglądaniem.

Gość gość
Ale Komorowski miał czas ,bo wcześniej się pojawił w Polsacie :D po prostu stchórzył :P

Gość gość
Braun trochę mnie przeraża,sama jestem katoliczką,ale mam wrażenie,że on jest fanatykiem. Ja również mam problem z wyborem,ale moim zdaniem najlepiej wypadła Ogórek i Jarubas. Duda za bardzo kojarzy mi się z Kaczyńskim, ma wystudiowane gesty,zero spontaniczności.

Gość gość
Braun zamiast normalnego ''dzień dobry'' powiedział ''szczęść boże''. Najbardziej irytuje mnie jego antysemityzm,bardzo chrześcijańska postawa. Braun z jednej strony chce,żeby Polska była wolna,ale z drugiej... bliżej mu do kościoła,niż do rządzenia. Nasz kraj nie składa się z samych katolików.

Gość gość
up

Gość gość
Całe to PO i PSL to mafia i patologia !!!

Gość gość
Komorowski zlekcewarzyl wyborców. Teraz wyborcy powinni zlekcewarzyc Komorowskiego Wole Dude bo jest wykształcony i kulturalny

Gość gość
TYLKO BRONISŁAW KOMOROWSKI MOŻE NAPRAWIĆ POLSKĘ!

Gość gość
to widać jak ją naprawił on przygłup i cała PO na czele z tuskoświnią :D widać jak cholera ! brak pracy , brak miejsc pracy , Polacy na emigracji , zarobki jak dla dziada a ceny jak na zachodzie ! Tylko debil może twierdzić że mafia i złodzieje zrobią coś do Polski i Polaków !!!

Gość gość
A gdzie był Komorowski przez ostatnie pięć lat ? Co zrobił ?

Gość gość598
a ja akurat Brauna bardzo lubię, nie zagłosuję na niego bo na prezydenta on się niestety nie nadaję, ale w wielu kwestiach się z nim zgadzam. Ja głosuję na Kowalskiego w 1 turze, Duda ma mój głos w 2 turze. I pamiętajcie o swoich długopisach idąc na wybory !!

ta debata była śmiszna Palikot jaki hejter XD Korwin jaka zdrada XD a potem Kukiz jaki foch XD oni wszyscy są jacyś tacy niedojrzali. najbardziej stabilny to chyba Wilk;)

Braun zamiast normalnego ''dzień dobry'' powiedział ''szczęść boże''. x ja jeste katoliczko a tak się witam tylko z księdzem :classic_cool:

Gość gość
długopisy własne dlatego ,że te które otrzymujesz w punkcie wyborczym ....krzyżyk postawiony takowym znika z kartki jak kamfora :) i głos nie ważny :) PO mafia ma swoje sposoby ;)

gość dziś długopisy własne dlatego ,że te które otrzymujesz w punkcie wyborczym ....krzyżyk postawiony takowym znika z kartki jak kamfora usmiech.gif i głos nie ważny usmiech.gif PO mafia ma swoje sposoby oczko.gif x O.o to na chuj w ogóle iść, zawsze można wszystko podrobić. ja chcę Korwina a nie tą chujową demokrację, raj dla oszustów i krętaczy

to może ustalimy wspólny znak antypeowski i będziemy triumfalnie pokazywać swój długopis ludziom w lokalu, taki cichy znak :classic_cool:

Gość gość
O.o to na ch*j w ogóle iść, zawsze można wszystko podrobić. ja chcę Korwina a nie tą ch*jową demokrację, raj dla oszustów i krętaczy xxxx otóż to ! ja również tak jak Ty uważam :)

Gość gość
up!

Gość gość
bardzo mądrze , pokazywać swój długopis :D to będzie to ! każdy będzie wiedział że ten kto ma własny długopis nie głosuje na PO wską mafię !