Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA Kolezanka ma34 lata i ma Ladniejsze cialo niz Ja 24lata Niecierpie SUUKKI

Polecane posty

Gość gość

Jestem wsciekla ..!!

Gość gość
nie cierpie piszemy rozdzielnie, a zlosc szkodzi urodzie, wiec spokojnie tam, bo bedziesz wygladala zaraz na 45 :)

Gość dość ładna ale nie w typie
Ja mam 26 lat i pomimo iż staram się sporo ruszać, uważać na to co jem, mam ciało gorsze od niejednej 50-latki, która pewnie niewiele w tym kierunku robi. Życie.

Gość gość
to jest niesprawiedliwe

Gość gość
dziewczyno, uspokój się ... nad ciałem można popracować, jak ktoś wyżej napisał. masz jakąś chorobę, która Cie oszpeca? nie? to do roboty nad własnym ciałem. powiem tak, ja mam teraz 36 lat. jak miałam 25 to: owszem miałam biust większy i sterczący i jędrniejszy (70DD). ale jednocześnie miałam wtedy o 8 cm więcej w talii, 7 więcej w brzuchu, 3 w każdym udzie... i ważyłam wtedy 6 kg więcej. a teraz jak wspomnialam, mam 36 lat i mam 4-letnie dziecko...

Świat nie jest sprawiedliwy. Dziś jeździłam na rowerze, właśnie jem jabłko, zaraz napiję się herbatki o właściwościach (ponoć) odchudzających, a jakaś 40-latka o figurze modelki może teraz wcina paczkę chipsów, no i co w związku z tym?

Gość gość
Zepsutego ciala-otylego-rocignieta skora,duzoceluulitu -brzydkie to,nie da sie naprawic!!!!! Nienawidzze SUKKI1!!

Gość gość
To wyłącznie twoja wina,ze doprowadziłas sie do takiego stanu... widocznie tamta kobieta dbala o swoj wyglad i swoje zdrowie a ty wolalas wpieprzac batoniki.

Gość gość
Nie cierpisz..siebie, a tamtej zazdroscisz. Mniej chipsów i pizzy= mniej celulitu.

"widocznie tamta kobieta dbala o swoj wyglad i swoje zdrowie a ty wolalas wpieprzac batoniki." ale niesprawiedliwy osąd. A może wręcz przeciwnie. Znam dziewczynę, która jest bardzo drobniutka, ma naprawdę super figurę, a wcale o to się nie stara...

Gość gość
rusz tyłek zapisz sie na fitness. Na kafe kazda narzeka , same grubaski po 100 kg :)

Gość gość
Fajne masz nastawienie.Najlepiej jeszcze zerwij znajomosc,bo to przeciez suka ,jak ona smie miec ladniejsze cialo od ciebie ?Wredna malpa!!! 😠

Gość gość
Drobne,Filigranowe kobiety wygldaja dluzej mlodo

Ja nie mam takiego podejścia do innych. Ba, mam znajome czy koleżanki, które mają ładne ciała bez większego (wręcz żadnego wysiłku) niektóre z nich mają wielkie powodzenie u facetów (w przeciwieństwie do mnie), a jednak zawistna nie jestem. Jednak rozumiem autorkę, bo ładniejsze ciało, to lepsze samopoczucie, lepsze traktowanie przez innych, większe powodzenie u płci przeciwnej itd. Trochę zrozumienia.

Gość gość
Jeszcze w ciuchach jakos wygladam ,ale jak sie rozbiore :O -to widac ten duzyy celulit-brzydkie cialo-brzydka skore na ciele,nogi jak kolki...

Gość gość
To może ja zacznę nienawidzić wszystkich bogatszych :D

Ja niezależnie od masy ciała, starań mam beznadziejne nogi (za grube w stosunku do reszty ciała), spory wystający tyłek, a sporo kobiet nie ma takich problemów, niezależnie od tego co jedzą czy ćwiczą itd.

Gość gość
to idź ćwicz , wyrzeźbij sobie ciało na cellulit dobre są masaże ja ważyłam 84 kg a teraz ważę 53 kg obwisłej skóry nie mam

Ludzie czy wy nie rozumiecie, że ćwiczeniami wszystkiego się nie zmieni? Proporcji, biustu też raczej się nie powiększy (wręcz przeciwnie). Rzekłabym, że NADMIAR ćwiczeń szkodzi pięknu kobiecej sylwetki, bo robi się nadmiernie zmaskulinizowana.

Gość gość
to nie ćwicz i bądź nadal gruba twoja sprawa.Niektorzy to tylko szukają wymówek zamiast się wziąć do roboty...

Do mnie te słowa? Ja się ruszam sporo.

Gość gość
no jjak sie rozbierze..

Gość gość
Cwiczenia nie naprawia tak zepsutej skory.,nie oszukumjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjy sie..Ok schudnie sie,zrzuci kg,ale nie naprawi..

Gość gość
Dr Szczyt robi odsysanie tłuszczu

Gość gość
Zanim pojdziesz na chirurgiczne odsysanie tłuszczu wypróbuj inne metody np. Liposukcja ultradzwiękowa, fale radiowe czy dermomasaż podciśnieniowy. Polecam salon www.beautypremium.pl w Poznaniu, mają naprawdę skuteczne zabiegi i bardzo mi pomogli wrocić do idealnej figury.