Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3cie dziecko obsesja ???

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Nie wiem jak to opisać ale chyba mam obsesję na punkcie 3cie go dziecka. Po 2 gim porodzie zapiera łam się ze koniec. A teraz jak synek ma 2 latka ciągle ale to ciągle myślę o 3cim dziecku. Ciągle argumentuje sobie po co mi to i tak ciężko jest finansowo i czas do pracy iść. Przecież 2 jka jest. Niby układ idealny bo parka. Ale co siadę do netu każe po forach dla świeżych mam lub z brzuszkami. A nie daj Boże na spacerze zobaczę bobasa w wózku to już mam łzy w oczach. Z wierzyłam się koleżance to powiedziała do mnie ,, matka pOLka,, się w tobie uruchomiła :-(. Wiem ze rodzina jakby dowiedziała się o dziecku to popukała by się w czoło . Mąż ? jak ja chce to i on. Tu mam wsparcie. Chyba nabawiłam się depresji . Jak sobie z tym poradzić ?? :-(

Gość gość
isc do psychiatry, oni są on depresji i zaburzeń psychicznych

Gość gość
Dużo wniesione do tematu .... ze tez niektórzy nie wiedzą że czasem milczenie jest złotem :-)

Gość gość
a to co, jeszcze ktos bedzie to dziecko robil oprocz meza? myslalam ze tylko mąż wystarczy

Gość gość
masz silny instynkt na rozmnażanie ,wyciska Ci aż łzy jak widzisz bobasa,niesamowita jest natura