Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak facet urwał z wami kontakt to chciałyście to wyjaśnić czy olałyście to?

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanko.... Czy jak chłopak przestał sie do was odzywać po dwóch tygodniach znajmosci to olałyście sprawę czy próbowałyście po jakimś czasie wyjasnić i spytałyście wprost co się stało?

Gość gość
A drugie pytanie jest takie, czy jest szansa że cos z tego jeszcze będzie czy takie przypadki się nie zdarzają i facet jak zrywa kontakt to jest konsekwentny?

Gość gość
To zależy... Jak miał chudego Johna to oblewałyśmy to z koleżankami w barze a jak miał grubego to starałyśmy się wyjaśniać:D!

Gość gość
Zależy czy tamta inna kobieta jest lepsza od ciebie! Znajdź sobie dziecko kochającego mężczyzne a nie za facetami ganiasz!

Gość gość
Nie ganiam ale jestem zdziwiona i nie wiem czemu tak nagle urwał kontakt.

Gość gość
Co tu wyjaśniać?

Gość gość
Chciałabyś żeby każdy jeden sympatyczny facet do ciebie pasował i widział w Tobie swoja jedyną? Załóżmy że spotkałaś takich sympatycznych 200stu i co? Wszyscy przyjeżdżają do Ciebie swoimi mercedesami i wręczają pierścionek z brylantem-i co ? Zmieścisz na palec 200 pierścionków? Pomyśl! W prawdziwym świecie znajdziesz jednego pasującego do siebie samca na 1000! Tak więc nie panikuj nie ten to inny!

Gość gość
czyli olac?

Gość gość
po 2 tyg to pewnie, ze olac! widac on olal.

Gość gość
Po 2 tygodniach co tu wyjasniac, nie rob z siebie desperatki. A czy naprawde mialabys ochote dalej spotukac sie z facetem jesli sie nawet odezwie za tydzien- dwa po tym jak cie olal ,? Zrobi to znowu. Daj sobie x nim spokoj nie szukaj na sie

Gość gość
Facet wie jak cie znalezc. Jak naprawde bedzie chcial pogadac to zadzwoni. Ale skoro nie dzwoni to znaczy ze takiej ochoty nie ma. Proste. Ale zaloze sie ze wroci po kilku miesiacach przepraszajac...bo albo byl zbyt dziecinny, albo zbyt zapracowany, albo zdechl mu pies. Z tym ze bedzie juz dla niego za pozno bu TY jako nowoczesna kobieta juz o nim dawno zapomnisz i znajdziesz kogos kto bedzie cie szanowal. Prawda jest bowiem prosta-brak kontaktu oznacza brak szacunku do ciebie i nie ma tu zadnych wymowek!

Gość gość
Nic NIGDY nie wyjaśniam.Nie to nie.Tego kwiatu to poł swiatu.Zawsze mialam powodzenie wiec nigdy bym sie nie przejmowała tym.Poza tym to nie wiem jak to jest byc olaną,zawsze ja olewałam i bawiłam sie facetami.Nawet jeśli byłam zakochana a facet nie spełniał moich oczekiwań to szedł w odstawkę.

Gość gość
Co Ty chcesz wyjaśniać , on nie jest zainteresowany , przecież to logiczne, chcesz to usłyszeć osobiście z jego ust? Taki d**ek nigdy nie będzie miał odwagi powiedzieć wprost o co chodzi, szkoda Twojej fatygi.

Gość gość
Powiedzcie prawde kobiety,wy czasem tak sie zachowujecie ze chcecie żeby facet sie odczepił i robicie wszystko żeby to facet odszedł bo inaczej wyjdziecie na zimna sucz.Mi kiedyś tak kuzynka tłumaczyła ze czasami lepiej tak robić żeby facet miał dość waszego towarzystwa i sam zrezygnował a wy i tak swoje wiecie i macie święty spokój.

Gość gość
No tak ale kobieta zawsze liczy jeszcze w głebi ducha ze moze on jst niesmiały i czegos się przestraszył:-)

Gość gość
Gosc 12:40-100%PRAWDA,tak robia mądre kobiety.Zawsze lepiej sie rozejść z klasą jak kobieta ma klasę.

Gość gośćmałaa
Ja miałam taka sytuacje. ie odpusciłam, bez wyjasnienia. Efekt ? jestesmy razem 5 lat, 2 lata po slubie i mamy sliczna córeczke. Mąż mówi ze do konca ztcia sie nie wywdzieczy za to ze go wtedy nie skresliłam. POZDRAWIAM :)

Gość gość
12:49 ma czemu on zamilkł z dnia na dzień po fajnych randkach? co było powodem? dla mnie to jest nienormlane aby jesli jest fajnie, kobieta sie podoba zerwać kontakt

Gość gośćmałaa
zamilkł bo byłam swiezo po roztaniu z narzeczony po 6 letnim zwiazku i koledzy noopowiadali mu głupot ze ma sie nie wtrcac bo ja pewnie wróce do byłego itd.. tak wiec czsem lepiej sobie wszystko wyjasnic

Gość gość
Facet nagle zrywa kontakt mimo iż kobieta mu sie podoba bo myśli ze ma juz zaklepane,ze nie musi sie starac,ze teraz to ona będzie za nim latać i na myśl mu nie przyjdzie ze moze zostać skreślony.Kiedy sie nagle zorientuje ze jest skreślony to skomli jak pies ale juz za późno -z takimi gierkami to do piaskownicy.

Gość gość
gość mała ale kiedy sie do niego odezwałaś? po jakim czasie?