Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dwa elektoraty wyborcze!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Wczoraj przysz艂y do mnie dwie kobiety z dw贸ch r贸偶nych elektorat贸w wyborczych! Pierwsza pani, sympatyczna, ale nie zwierzy艂abym si臋 jej gdybym koniecznie komu艣 musia艂a i znalaz艂a si臋 z ni膮 na bezludnej wyspie. Przekonana o swej wy偶szo艣ci nad innymi, krytykuj膮ca wszystko i wszystkich, wiecznie narzekaj膮ca. Sama niestety pope艂niaj膮ca wi臋ksze b艂臋dy ni偶 te, kt贸re nieustannie wszystkim wytyka. Ta pani p贸jdzie do wybor贸w i zag艂osuje na Komorowskiego. Druga pani bardzo sympatyczna kobieta, znaj膮ca si臋 i na historii i na wynalazkach wsp贸艂czesno艣ci, bardzo wyrozumia艂a i liberalna. Pozytywnie nastawiona do 艣wiata. Mo偶na by艂o z ni膮 porozmawia膰 dos艂ownie o wszystkim! Naprawd臋 cudowna babcia-bo ma wnuki na studiach. Ta pani r贸wnie偶 wybiera si臋 na g艂osowanie i zag艂osuje na Kukiza. Dwie r贸偶ne osoby Jedna zamkni臋ta na ludzi Druga przeciwnie Moja praca polega na rozmawianiu z lud藕mi i widz臋 偶e osoby kt贸re nie gardz膮 zdobywaniem wiedzy, nie oddadz膮 swojego g艂osu na polityk贸w reprezentuj膮cych partie polityczne, kt贸re mia艂y ju偶 okazj臋 zmienia膰 nasz kraj. Niestety osoby niech臋tne by zainteresowa膰 sie czymkolwiek warto艣ciowym, poza plotkami i biernym 艣ledzeniem wydarze艅 przez okno jakim jest telewizor, zag艂osuj膮 na dw贸ch walcz膮cych ze sob膮 pan贸w. Wi臋kszo艣膰 jest marna zatem b臋dzie 偶y艂a marnie i nadal narzeka艂a.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
i po co ten temat ? robisz agitacje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 tak my艣l臋,tyle tylko,偶e jeszcze nie zdecydowa艂am.Na pewno nie zag艂osuj臋 na tych,kt贸rym si臋 wydaje,偶e s膮 w drugiej turze. Media ju偶 te偶 wybra艂y i teraz nar贸d powinien im udowodni膰 kto tu rz膮dzi bo im si臋 co艣 chyba pomyli艂o w ostatnich latach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie zag艂osuj臋 na Kukiza :O tylko Kowalski! albo Duda!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak dla mnie mo偶e by膰 Kowalski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobietki a co z jedyn膮 babk膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
10:34 Gdzie tu widzisz agitacj臋? Autorka przedstawia ci dw贸ch r贸偶nych wyborc贸w! Ja uwa偶am 偶e ona ma racj臋! Zapytaj wyborc臋 np. Komorowskiego o to jak widzi spraw臋 zast膮pienie obecnego ZUSu ...? -Najcz臋艣ciej s艂yszysz odpowied藕 -nie znam sie na tym, nie wiem, itp lub sporadycznie us艂yszysz pr贸b臋 odpowiedzi na pytanie ale niestety nieudan膮 pr贸b臋. Zapytaj o to samo wyborc臋 Paw艂a Tanajno -Us艂yszysz co艣 czego kompletnie nie zrozumiesz bo niestety reprezentujesz wi臋kszo艣膰! I taka jest prawda! WI臉KSZO艢膯 Z WAS TO DEBILE I POWINNI艢CIE ROBIC CO艢 PRZECIWNEGO NI呕 TO,CO WAM ROZUM PODPOWIADA!

Udost臋pnij ten post