Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kantory internetowe

Polecane posty

Gość gość

Słyszałam że w kantorach internetowych są korzystniejsze kursy walut niż w tradycyjnych kantorach. Co o tym myślicie?

Gość gość
Nie wiem czy we wszystkich, ale ja korzystam z ekantoreuropa.pl i rzeczywiście zauwazylam ze często kursy są korzystniejsze, sprawdz sobie ten kantor.

Gość gość
sprawdz ergokantor i kantor

Gość Tamaryna
Z zasady kursy są niższe w kantorach internetowych bo niższe są pewnie też koszty utrzymania takiego kantoru. Dzięki temu kantor online może mieć mniejszy narzut. Ja już walutę na spłatę kredytu kupuję wyłącznie w kantorze internetowym (https://www.kantory-plus.pl/). Przeważyła wygoda no i kursy :).

Gość jagga35

Jaki by nie był powód,w kantorze internetowym wymiana waluty jest tańsza. Ok. 2 lata korzystam z usług Gieldawalut.com więc mogę z przekonaniem powiedzieć, że to się opłaca, jest też rozwiązaniem wygodnym i bezpiecznym.

Gość todikk

Wiadomo- cena a w tym wypadku kurs waluty w dużej mierze decyduje o atrakcyjności usługi. Ja też się tym kierowałem ale i szybkość wymiany waluty była ważna.Decydując się na Pluskantor.pl zyskałem i gwarancję korzystnej wymiany i wyjątkowo sprawnej.

Gość bajlant

Jeżeli szybkość wymiany waluty jest dla Ciebie priorytetem , sprawdź też Amronet. Po kursie kantoru wymienisz pieniądze w ciągu kilku sekund a cennik warto porównać, zazwyczaj od tym względem Amronet jest na pierwszym miejscu.