Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina124

Cos jest nie tak z miesiaczka

Polecane posty

Witajcie Mam pewien problem a mianowicie chodzi o miesiączkę (Mam 21 lat). Moja miesiączka zazwyczaj trwała 3-4 dni i miałam ją dość regularnie, czasami pojawiały się małe odchyły i jak sie spóźniała to nie wiecej jak tydzień, aż do pewnego momentu.... Zacznę od początku roku, okres dostałam dokładnie 01.01 trwał do 04.01, kolejny dotałam 02.02 do 04.02. i nastęny okres spóźnił mnie się o około 5-6 dni (10.03-12.03) jakoś za specjalnie się nie przejełam tym ze wzgleu na to że pewnie stres związany z nową pracą zrobił swoje. W marcu odbyłam z partnerem swoj pierwszy stosunek płciowy i wsumie od tego momentu wszystko się pozmieniało, fakt faktem nie użyliśy prezerwatywy bo wyszło to całkowicie spontanicznie(i było to dokładnie w dzień jajeczkowania!) ale mimo to Mój Pan uważał. Następny "okres" pojawił się zgodnie z planem wg ostatniej, tz 10.04 i znacznie się wydłużył bo trwał do 15.04 lecz wyglądał zupełnie inaczej niż do tych czas , Ja bym powiedziała że to były bardziej jakieś "brudy"z domieszką normalniej skąpej miesiączki i co zaskakujące 28.04 powinnam jajeczkować a zaczełam krwawić i trwa to już 9 dni (07.05) a na koniec sie nie zapowiada... i ból brzucha mi dokucza ciut bardziej niż zawsze... Jakoś na dniach ide zapisać się do lekarza bo tak nie może być. Myślę że ciąża to nie jest przy aż takim krwawieniu które mam teraz, chociaż przemkła mi przez myśl gdy ostatni okres wyglądał inaczej. Dziewczyny jak myślicie co może się dziać? Problemy hormonalne ? Jakieś guzy, torbirle? Naprawde się obawiam....

Gość gość
witaj powinnas udac sie do swojego ginekologa, zrobic cytologie, zostac zbadana dopochwowo usg i reka, a przede wszystkim porozmawiac z lekarzem o swoim problemie wszystko bedzie ok