Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o księżnej Kate

Polecane posty

Gość gość

widziałyście jej zdjęcia 10 godzin po porodzie . Wyglądała rewelacyjnie, makijaż fryzura uśmiechnięta i promienna. czy tak może wyglądac kobieta w samym dniu w którym rodziła naturalnie? myślicie ze urodziła kilka dni wcześniej ? a może surogatka?

Gość gość
Sratka może, nie surogatka. To Angielka, która w dodatku miała sztab ludzi do pomocy. Na bank urodziła naturalnie, ale nie pieści się ze sobą jak polskie rozmemłane baby na porodówkach.

Gość gość
Po drugim porodzie w tym samym dniu wstałam i chodziłam normalnie(dodam,że nie miałam bólów krzyżowych,jedynie parte -dziecko rodziłam 2 godziny-pewnie,ze da sie tak wyglądać....

Gość gość
urodziła sama, od tego ma ludzi żeby zrobili jej profesjoinalny makijaż , fryzure . napewno dostała odrazu znieczulenie przy porodzie, a że poród przebiegł szybko i sprawnie to nie widać zmęczenia. Chociaż według mnie to zasługa makijażu!

Gość gość
Normą jest, że w uk czy na zachodzie babki wychodzą do domu następnego dnia po porodzie. NIe dziwi mnie więc, że księżna wróciła do niego jeszcze w tej samej dobie (w domu ma pewnie lepszą opiekę niż w samym szpitalu). Poza tym - nie każda przeżywa poród jak masakrę piłą mechaniczną, ja też byłam na nogach już w dniu porodu - podmalowana, umyta, świeża i uśmiechnięta, miałam bardzo lekki poród. Nie mierzcie wszystkich swoją miarą 🖐️ I bardzo podoba mi się ten wpis o rozmemłanych polskich babach, które stawiają poród na równi ze spędzeniem pięciu dni pod gruzami w Nepalu :o Stuknijcie się czymś ciężkim w te puste łby, może w końcu dotrze, że nie każdy przypadek jest taki jak wasz 🖐️

Gość gość
Nic nie myślę, ja po 2 godzinach poszłam pod prysznic, lekko się podmalowałam i wyglądałam ok a nie miałam sztabu stylistek i nianiek. A Kate sama w sobie jest mi obojętna, zauwazyłam tylko że zawsze ma brzydki makijaż tzn oczy obrysowane czarną kredką.

Gość gość
aaa i nie wiem, czemu myślicie że polskie kobiety po porodzie wyglądają brzydko, większość kobiet, z którymi leżałam po porodach wyglądała całkiem w porządku już 2 godz po porodzie. Gdyby tak je umalować, ułożyć im włosy, wcisnąć w bieliznę wyszczuplającą i sukienkę to też mogłyby "olśniewać" :)

Gość gość
Swoją wiedzę o porodówkach w Polsce czerpię z telewizji. czasem pokazują mamusie człapiące po korytarzach porodówek, albo obok maleństwa. Jeszcze zadbanej nie widziałam.

Gość gość
no to teraz wyobraź sobie, że taką mamusię bierze w swoje ręce fryzjerka, kosmetyczka, manikiurzystka, stylistka już czeka z odpowiednią bielizną i sukienką..

Gość gość
Wyobrażam sobie, i na ogól to chyba ze spadochronem lub namiotem ten sztab musiałby czekac..

Gość gość
13:06, nie trzeba tej wiedzy czerpać z telewizji. Wystarczy poczytać tematy tutaj, na kafeterii. Wszystkie zmęczone, niechcące oglądać teściów ani mężów, obolale, rozerwane, z pozszywanym o***tem - jaśniepanie myślące, że pojechały do spa, a tu zdziwienie :D

Gość gość
Wg mnie było widać, że jest zmęczona. Nogi miała obrzmiałe, żyły poszerzone, oczy podkrążone i twarz z lekka opuchniętą. Poza tym ładnie jej włosy pogrubiły się i napuszyły jako to czasami w ciąży, no miała tam trochę brzucha, ogólnie sprawiała wrażenie osoby dopiero co wykąpanej, uczesanej, ubranej ładnie, ale po dużym wysiłku.

Gość gość
Swietna kobieta :)prosze brac z niej wzor:)