Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce pogadać

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Mam dziwny i nie typowy problem.. Ogólnie chodzi po prostu o to żeby z kimś porozmawiać. Czuje się nikomu nie potrzebna. Mam chłopaka i własnie na tym polega problem. Kocham go. On mnie też. Ale jest strasznie nerwowy, w kłótniach mnie wyzywa.. I chodzi też o to że mam problem z seksem. Nie lubię go i przez to często się nie dogadujemy. Wiem uznacie mnie za idiotke. Ale jeśli znajdzie się ktoś kto mi doradzi lub po prostu popisze najlepiej anonimowo proszę o kontakt. Beznadziejna Helena..

Gość Pani Gość
Hej. Z tego co piszesz, nie wygląda na to byś była szczęśliwa... Szuka się znajomości i pocieszenia, kiedy jest źle, a tak być nie powinno, jeśli jest się w szczęśliwym związku. Nie wiem jak do końca jest u Ciebie, ale już samo to, że Twój ukochany Cię wyzywa, oznacza, że nie ma do Ciebie szacunku i nie jest Ciebie wart. Wiem co to znaczy, wiem jak się ślepo kocha i usprawiedliwia, ale musisz też pomyśleć o swojej godności... I to nie jest egoizm, tylko coś, o czym każdy powinien pamiętać. Nie daj sobą pomiatać, uwierz, że gdzieś jest ktoś, kto będzie Ciebie wart, a nie jak teraz-ktoś przy kim więdniesz i przy kim czujesz się samotna i nieszczęśliwa. Pozdrawiam i trzymaj się ciepło!

Gość gość
to chyba najlepsza rada:( pewnie pije ze taki nerwowy:)

Gość gość
jak chcesz napisz na gg: 51273856 pogadamy ;)

Gość minimini266
Ja mialam podobny problem i wiesz poznałam super dziewczyne z która pisalam i mówiła mi nawet w co się ubrac na randke. I wedle jej planów i rozpisek spędzałam wolny czas z chlopakiem! Uratowała mi związek. W tej chwili jestem szczęśliwą mężatką od 3lat. Od roku mąż wie o mailach z Anią i skłonny jest jej tez podziękować. Poprostu znajdz kogos i poklikaj. Nowe pomysly są zawsze mile widziane!

Gość kentrzyn
Hahaa tu sie taka patimora@o2.pl się reklamuje - cokolwiek to znaczy! Ale chetnie ja bym ci chlopaka zastąpie!