Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Braliście pozyczkę przez internet

Polecane posty

Gość gość

jeśli tak to jak to wygląda?

Gość gość
tak bralam ostatnio i powiem szczerze,ze bylam mile zaskoczona szybkoscia realizacji. Po 1 zarejestrowalam sie na stronie serwisu pozyczkowego 2 wpisalam swoje dane 3 sprawdzili co mieli sprawdzic 4 i kase na koncie mialam w 3minuty pozyczylam kilka stow na 7dni bez odsetek. Jesli sie splaca w terminie to ok,ale jesli sie nie trzyma terminow to koszta sa ogromne. trzeba mierzyc sily na zamiary

mi nie dadzą :( jestem czysta w BIK i BIG jak niemowle.. Trzeba mieć solidną historię kredytową!

Gość gość
Ja bralem chwilowki w vivusie i filarum. Nie mialem wczesniej zadnej historii kredytowej. Dali mi bez problemu

Gość bb boy
Brałam online pożyczkę w LendOn. Co moge powiedziec? Jestem zaskoczona,ze to trwa tylko chwile i w ciagu 30min kasa jest na koncie. Jasne warunki

Gość Lens9
Jakieś jeszcze opinie o pożyczkach? Bo sprzątnęli mi auto na lawecie i potrzebuję na już 500zł... Może Lendon, bo widzę ciekawą promocję. Macie doświadczenia?

Ja tez brałam taką pożyczkę i jeszcze nie zdążyłam wypełnić ankiety końcowej, a już pieniądze miałam na koncie. To zdecydowanie lepsza opcja, niż jakakolwiek inna, piszę o wonga, mam niby spłacić całość plus tylko 10 zł odsetek, ale zobaczymy, czy nie będzie żadnych ukrytych kosztów... I tak mi życie tym uratowali, poszło na auto, więc jakiekolwiek nie byłyby koszty ukryte - warto było:-) ja polecam takie pożyczki, nawet providenta, choć tam odsetki są masakryczne...

Gość Gleiwtiz
Tak ja brałam ;) Ale ja brałam w Lendonie ;) tutaj rzeczywiście masz pierwszą pożyczkę całkowicie za darmo , tyle oddajesz ile pożyczasz ;). Pozyczyłam 1000 zł i tyle samo oddałam . Teraz jest pozyczka pierwsza do 1500 zł bez dodatkowych kosztów .

Tylko moim banku brałem tysiaka tak z rok temu ale i tak musisz isc do banku podpisać papiery:D🖐️

Gość gość
Na buka wydales tego tysiaka ?

Ja nie św pszemysław:D Do motorka mi brakowało tylko szkoda ze stówe więcej trzeba było oddać:🖐️

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość Andy00
Bardzo dużo ludzi brało w Lendonie - ja też, widać lepiej sprawdzony niż inne szybkie pozyczki. Także jak chcesz gotówkę w pół godziny na koncie, spokojnie możesz Lendonowi zaufać. To duży gracz na rynku i dużo ludzi mu zaufało

Gość SoniaJot
Jak wygląda pożyczka przez internet . Po prostu wchodzisz na stronę firmy pożyczkowej , wypełniasz wniosek , przesyłany jest elektronicznie , po czym panie konsultantki się kontaktują i dopinają reszte. Jak jest coś niezrouzmiałe to wytłumaczą. Co do lendona to dobra firma pożyczkowa , nie stosuje żadnych ukrytych kosztów . Jesli mówi ,ze dana pozyzka jest za darmo tzn ze tak jest

Gość Lidia Ania
My brałyśmy bo potrzebowałyśmy na szybko pieniędzy i bez problemów. Wybrałyśmy Lendon bo znajomy nam polecił i bardzo w porządku. Warto czasem pożyczyć jeśli jest na to szansa. Robiłyśmy wszystko na stronie Lendon.

Gość Pencil
7 dni bez odsetek ? hmm ja brałam pozyczke online w extraportfel , tutaj jest pożyczka do 1500 zł na 45 dni i jest ona bez odsetek ;) z tym ,ze ja akurat po prostu pilnie potrzebowałam na pewien cel a akurat nie miałam zadnych oszczędności , a ze miałam wysoką wypłate w następnym miesiącu, to było mnie stać żeby oddać te 1500 ;)

Gość buszdi
ja brałam pożyczke w Lendonie, też przez internet i bardzo szybko dostałam pieniądze na konto. polecam takie rozwiązania bo są bardzo wygodne.

Gość soap opera
Ja z kolei brałam pozyczkę w extraportfel . W tej chwili jest promocja , macie pierwszą pożyczkę do 1500 zł na 45 dni za 0 zł . Więc uważam ,ze jest to na prawdę dobra oferta patrząc chociażby na okres spłaty ,ze jest wydłużony o 15 dni w porównaniu do innych firm pozyczkowych gdzie zwykle okres spłaty to 30 dni .

Gość OliwiaWicka
Ja brałam pożyczke przez internet w lendonie tak jak większość . pożyczałam 750 zł choc pierwsza pożyczka była do 1500 zł za 0 zł pożyczyłam 750 i tyle oddałam w ciągu 30 dni .

Gość Klaudiusz55
brałem pozyczkę w lendonie tak jak moi poprzednicy tutaj .Bez jakichs zbędnych formalności . Dobrze jest wziać właśnie taką pożyczkę online zwłaszcza jak nie ma czasu na chodzenie po placówkach , biurach itd .

Gość Dallias
ja brałam pożyczkę z Extraportfelem - szybko, wygodnie, wszystko przez neta...myślałam że będą problemy a tu tak wygodnie i szybko!!

Gość krawaciarz87
Korzystałem w marcu z pożyczki w wonga. Wnioskowałem o 400zł i tyle mi przyznali. Wszystko trwało kilkanaście minut. Co do wongi to mają dobra ofertę i niski koszt pierwszej pożyczki (10zł) i dają dwa miesiące na spłatę, co pozwala spokojnie myśleć o jej spłacie.

Gość Kentucky
Też brałem z Extraportfel pożyczkę na 500zł spłaciłem po 4 dniach i mam spokój, żadnych odsetek, nic

Gość rybeńka11
Extraportfel ma fajne opinie i chyba to jedna z najlepszych opcji teraz na rynku

Witam! Krawaciarz87, dziękuję za skorzystanie z naszej oferty. Miło czytać, że pożyczka udzielana przez naszą firmę jest godna zaufania. Pożyczając w wonga.com zyskuje się pewność sprawdzonej oferty, bez żadnych ukrytych kosztów. Dodam, że maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę w wonga.com należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Podejmując decyzję o udzieleniu pożyczki bierzemy pod uwagę m.in. informacje w biurach informacji gospodarczej i Biurze Informacji Kredytowej S.A. oraz ocenę zdolności kredytowej Klienta. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość Feeolka
rybeńka11, czy extraportfel to nie produkt Lendona? właśnie coś mi się kojarzy, bo z Lendona korzystam, jest spoko, naprawdę profesjonalna firma, nie męczą telefonami 3x dziennie o nową pożyczke.

Gość Roberta2
ja brałam , i wasnie korzsytałam z extraportfel , Brałam 1200 zł na okres 45 dni bez odsetek . dokładnie tyle samo spłaciłam w terminie . pożyczka szybka , umowa na jasnych warunkach . Warto ;)