Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JegoBaba

Poczatek ciazy

Polecane posty

Gość JegoBaba

Czesc dziewczyny. 2 maja powinnam dostac @, nie przyszla wiec 4,05 zrobilam dwa testy - oba pozytywne, ciemne, grube kreski :). 05 maja udalam sie do lekarza, ktory zrobil usg i powiedzial ze cos widzi i ze na 99% jest to ciaza, ale nic nie mierzyl, nie dal zdjecia, kazal przyjsc 19 maja i do tego czasu zrobic kilka badan. Nie powiedzial i nawet, ktory to tydzien ciazy. Jutro mam mozliwosc pojscia do innego ginegologa i moje pytanie jest takie czy ma to wogole sens? Czy jutro ginekolog zobaczy cos wiecej? Myslicie, ze to dobry pomysl zeby "sprawdzic" tamtego lekarza? Prosze o pomoc, bo do 19 do ja zwariuje...

Gość gość
na tym etapie nie wiele Ci powie. Może to dopiero 4-5 tydzień a tyle wiesz sama...spokojnie, wszystko będzie dobrze.

Gość gość
Jestem w 12 tc a nawet usg jeszcze nie mialam, dopiero za tydzien mi zrobia. Lekarze poczatkowo niewiele moga zrobic, to my jestesmy niecierpliwe :) jest test na + pewnie zrobisz bete z krwi i tyle. Jestes w ciazy, spokojnie rob badania, dbaj o siebie i czekaj az dzidzia bedzie strasza i bedzie mozna zobaczyc juz ja na usg, zobaczyc brzuch czy poczuc ruchy. Tylko,troche cierplwosci, lekarz wie co robi :) a tak wogole GRATULUJE przyszlej mamie :))

Gość JegoBaba
gość Dziekuje bardzo i growniez gratuluje !!! Bo ja to jestem taka niecierpliwa, ze chcialabym juz serduszko slyszec :) jutro chyba zrobie bete, to sie moze troche uspokoje