Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkcelyna

Sofa bedinge z Ikea

Polecane posty

Gość kkkcelyna

Witam, planujemy z mężem urządzić sobie sypialnię. Niestety pomieszczenie jest małe i nie mogę sobie pozwolić na wstawienie ogromnego łoża. Zastanawiam się nad sofą z Ikei Beddinge. Kupuje się stelaż, pojemnik na pościel, pokrycie i można do tego wybrać materac. Łóżko ma służyć tylko do spania, ewentualnie poleżenia w ciągu dnia. Czy ktoś z was posiada może tą sofę?? Jak się sprawuje po dłuższym czasie użytkowania?? I jaki materac polecacie żeby nie był ani za twardy ani zbyt miękki?? p.s. Proszę mi nie proponować dużego łóżka, bo jak pisałam wyżej nie mam na nie miejsca.

Gość gość
jaki jest sens posiadania kolejnej kanapy w domu? Wstaw lozko 140 i pojemniki pod spod, wykorzystasz miejsce do magazynowania, Twoj kregoslup kiedys Ci podziekuje. Czy Twoja sypialnia pelni jeszcze inna funkcje?

Gość gość
Hej Ja mam taka sofe i mam ja wlasnie w sypialni, wieksze lozko tez by mi sie niestety nie zmiescilo. Nie pamietam jaki mam materac, ale to nie jest ten najtanszy. Dla mnie ta sofa jest wygodna, ale dla meza nie bardzo, a to dlatego ze ta sofa ma 2 materace, polaczone zamkiem ale te materace sa roznej szerokosci i przez to ten zamek nie jest na samym srodku lozka tylko dalej i 1 osoba musi spac na tym zamku i sie w tym miejscu materac lekko zapada.

Tak jak pisałam nie mogę sobie pozwolić na duże łóżko, dlatego prosiłam tylko o opinie na temat sofy z Ikei. Sama mam swój rozum i wiem że duże łóżko jest lepsze, zdrowsze itd. ale w tej chwili nie mam na to odpowiednich warunków i nie będę się tu tłumaczyć dlaczego. Jeśli ktoś posiada tą sofę będę wdzięczna za opinie.

Gość gość
Akurat sofy nie zamawiałam ale łóżko dla synka i bardzo ok. Tylko jak zamawiałam przez iktrans.pl i tam mi kobitka doradzila.

IKTRANS.pl zawsze dla klientów Proszę zamawiać - kolejne dostawy w piątki do Rzeszów,Pzreworsk, Jarosław, Przemyśl! Ceny IKEA +transport i towar u was w domu!

Gość gość
Czy moze mi ktoś podac namiary na te firmy? Jak robi sie zamówienie i jak wyglądają płatności?