Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

List do Nieznajomej

Polecane posty

Gość gość

Witam kolezanki.Licze naprawde ze cos mi ktos poradzi a nie wyśmieje i glupio skomentuje. Wiec krótko podoba mi sie bardzo pewna kobieta widzialem sie z nia prawie codziennie pewnego dnia ona usmiechnela sie do mnie i przeszliśmy na mówienie sobie czesc ale nie odwazylem sie do niej zagadać Ona wydawala sie bardzo nie śmiała.A teraz nie widujemy sie juz czesto ona zaczęła jeździć samochodem..dziewczyny co zrobić ?moze jakis liścik za wycieraczka kurcze zaluje ze nie zagadalem prosze was o pomoc:(

Gość gość
Ten liścik za wycieraczką jak najbardziej:)

Gość gość
Hehe dziekuje za szybka odpowiedz...liścik tak myslalem ale sadzisz ze to nie za glupi pomysl? Tylko co jej napisać w tym problem jeszcze raz dzieki za szybka odpowiedz

Gość gość
najlepiej zaproponuj spotkanie i godzinę -telefonu lepiej nie podawaj bo ktoś może rąbnąć te kartkę:) a nuż zaciekawiona przyjdzie:) i podpisz ZNAJOMY:)

Gość gość
9:07 spadaj zboczeńcu, znam twój IP

Gość gość
Spotkanie odpada bo nie mam prezerwatyw.

Gość gość
Tylko czy ona skojarzy kim jestem...ech ale tutaj dziwni ludzie są..poprosilem o pomoc to od razu jakies ale...jestes jeszcze normalna osoba?

Gość gość
jestem, ale tak od razu nie namawiaj jej na seks bo ją spłoszysz

Gość gość
do autora tematu: to jest kobiece forum a nie forum dla napalonych roochaczy jak ty

Gość gość
no większość tutaj to sami niewyżyci seksualnie maniacy albo tacy,którym od kompa mózg się zlasował....ale jeszcze niektórzy normalni istnieją:D jak zostawisz karteczkę to może dziewczyna przyjdzie:) powodzenia:)

Gość gość
Czy ja pisze o seksie ludzie co wy wymyślacie???napisalem ten temat bo chcialem uzyskać poradę a tu od razu o seksie masakra

Gość gość
To ci opowiem dowcip:przychodzi facet do lekarza i mówi,że jest seksoholikiem.Lekarz mu pokazuje obrazek kury i pyta:co to jest? Dupa -odpowiada pacjent Parę obrazków mu pokazał i na każdy była jedna odpowiedz-Dupa.Dlaczego taka odpowiedz? Bo mi panie doktorze wszystko się kojarzy z dupą....o i tu na forum,o czym byś nie napisał większość napisze ci o seksie-przyzwyczaj się:)

Gość gość
Nie mogę się do tego przyzwyczaić bo jestem wychowany w świecie wartości chrześcijańskich.

Gość gość
Wartości chrześcijańskie nie zabraniają seksu-a skąd wziąłyś się na tym świecie?-niestety dupa rządzi światem-nie mówię o jakimś rozpasaniu ale o związku z miłością a co za tym idzie i seksem....

Gość gość
Jestem niepokalanie poczęty.

Gość gość
aaaa, kumam-sąsiad gacie powiesił na sznurku:P