Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zaniepokojona0000

Co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość zaniepokojona0000

Hej. Mam taki dziwny problem i w sumie nie wiem co mam o tym myslec a wizyte u ginekologa mam dopiero na przyszly tydzien. A wiec tak, jestem po cesarce jakies 19 miesiecy temu i zawsze dzien lub dwa przed miesiaczka mam dziwnie otepialy brzuch i boli mnie blizna ale to chyba normalne po cesarce, miesiac temu dzien po stosunku z chlopakiem dostalam miesiaczke ktora trwala 3 dni nie cale bo trzeci to bylo chocby wcale, dwa tygodnie pozniej dostalam plamienia nie takiego wielkiego ale bylo, od tamtej pory caly czas mam otepiale podbrzusze, bolaca blizne i do tego dochodza inne objawy takie jak drazliwe sutki, powiekszone piersi, bole w podbrzuszu i rozdraznienie. Dwa tygodnie po plamieniu dostalam miesiaczke ktora rowiez trwala 2 no 3 dni ale ojawy nadal nie minely. Robilam test ciazowy ale wyszedl negatywny i no w sumie miesiaczke tez mam, wiec nie wiem co o tym myslec a denerwuje sie tym troche najbardziej tymi zmianami nastroju. Moze wy cos podpowiecie i licze na jakies "normalne" odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować