Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EstetycznieNieestetyczna

Kupuje samochód

Polecane posty

Gość gość
ja kupuję V6 bo jestem facetem :P już niedługo:P

Gość gość
nie patrz na to jaki będzie pasowal do ciebie jako kobiety tylko patrz na bezpieczeństwo i nie daj sobie wmowic ze jak kobieta to koniecznie male auto. jestem kobiet, i nie lubie małych samochodow i samochodow rodzinnych, ale z racji obowiazkow( zaworzenie dzieci do szkoły, przedszkola, zakupy) jezdze kombikiem( nie lubie go) i czekam z niecierpliwoscia na części do mojej terenówki.

Gość gość
Tak jesne.

Gość gość
a dlaczego niekomfortowo?

Fakt podwozie by odpadło jak bys do niego wsiadła

Gość gość
Jak chodzi o moją opinię to laski nadają się tylko do tego żeby jeździć mopem i odkurzaczem w domu i dziecięcym wózkiem poza domem. Jestem zawodowym kierowcą i możecie mi wierzyć że tej opinii nie wziąłem z księżyca.

Gość gość
dziś z twoim podejściem, pewnoscia siebie i wywyższaniem się nie chciałabym cie spotkać na drodze jako kierowcę, bo tacy sa najgorsi.

Gość gość
EstetycznieNieestetyczna dziś ano mopem tez sprawnie macham...ale kręci mnie kręcenie kierownicą,wiec rozumiesz smutas.gif x Jasne że rozumiem ale na moją opinię o waszych ,,kierowniczych'' zdolnościach niestety nie ma to żadnego wpływu ;)

Gość gość
gość dziś dziś z twoim podejściem, pewnoscia siebie i wywyższaniem się nie chciałabym cie spotkać na drodze jako kierowcę, bo tacy sa najgorsi. x A najgorsi to w jakim sensie? Możesz zaprzeczać ale fakty są nieubłagane: Laski to po prostu łajzy. Jak patrzę na przykład na grupkę ludzi grających w piłkę na plaży i widzę jak przez graślawe łapska lasek te piłki przelatują jakby ich łapska nie dawały piłce żadnego fizycznego oporu to aż mnie febra trzęsie. Jak widzę grające laski w kometkę zdolne tylko do jednego odbicia bo ich ruchy są nieskoordynowane do tego stopnia że trafienie w lecący przedmiot przekracza ich możliwości to jestem gotów wyć. Jesteście łajzy i nie nadajecie się do niczego co wymaga koordynacji ruchów i dlatego za kierownicą potraficie tylko kaleczyć jazdę i do szewskiej pasji doprowadzać innych kierowców.

Gość gość
no jeśli ty opierasz swoje poglądy na grupce kobiet grających na plazy to nie pozostaje mi nic innego jak ci pogratulować logiki.

Gość gość
gość dziś no jeśli ty opierasz swoje poglądy na grupce kobiet grających na plazy to nie pozostaje mi nic innego jak ci pogratulować logiki. x A ty nie wiesz oczywiście czym jest ta plaża..? To tak zwany dowód na poparcie tezy a sięgnąłem po niego dlatego bo z góry założyłem że zawodowym kierowcą nie jesteś i nie możesz na sprawę spojrzeć ,,moimi'' oczyma. Ty jednak jesteś na tyle niedomyślna że zamiast zobaczyć w wypowiedzi sens doszukałaś się braku logiki. Trudno rozmawia się z ludźmi którzy nie rozumieją co się do nich mówi i którym do każdej wypowiedzi trzeba jeszcze dopisać wyjaśnienie bo sami na nic sensownego nie wpadną. Zacznij myśleć albo nie zawracaj mi głowy.

Gość gość
Chrysler PT Cruiser

Gość gość
Polecam serwis Kup Pan Auto http://www.kuppanauto.pl to nowoczesny portal ogłoszeń z branży motoryzacyjnej. W serwisie motoryzacyjnym Kup Pan Auto ogłoszenia mogą zamieszczać osoby prywatne jak i firmy z branży motoryzacyjnej.

Gość gość
To też zależy od pieniędzy jakie chcesz przeznaczyć na kupno samochodu, radziłabym porozglądać się po stronie http://www.kuppanauto.pl/ widziałam tam kilka fajnych ofert, które mogłyby ci się spodobać.

Gość gość
z doświadczenia wiem, że kupno używanego auta wiąże się z wieloma naprawami dlatego mam już dobra hurtownię z białegostoku www.polamel.com.pl w ktorej zawsze kupuje części samochodowe

Gość gość
Ja jestem dopiero po skończonym kursie w szkole nauku jazdy http://www.alien.szczecin.pl/, ale po zdanym egzaminie na prawko mam zamiar od razu kupić samochód, zeby zacząć się wdrażać w jazdę samodzielnie.