Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość gość

po których sie nie tyje i nie pogarsza się cera i włosy? Chcę zacząć stosować jestem po 30-stce ale najbardziej oprócz zdrowotnych skutków obawiam się właśnie tych,zupełnie nie znam się na antykoncepcji hormonalnej

Gość gość
Tabletki musi Ci dobrac lekarz. Te,ktore sa dobre dla mnie moga Ci nie pasowac. Po tabletkach sie nie tyje. Zwiekszaja apetyt i dlatego sie tyje. Jak nad tym zapanujesz to nie utyjesz.

Gość gość
Ja tam po tabletkach nie miałam ani zwiększonego apetytu, ani problemów z cerą, ale już się na tabletki nie zdecyduję. Bo skutki uboczne ich stosowania są zatrważające i po urodzeniu 2 dziecka będę szukała innej metody antykoncepcji.

Gość gość
Ja biorę microgynon i mi odpowiadają , żadnych skutków ubocznych. Biorę ponad 2lata już. Ale że mi pasują nie znaczy że Tobie będą. Lekarz musi Ci dobrać tabletki.

Gość gość
czy w Polsce kobietom po 35 roku zycia, palącym tez nie chcą przepisywac antykoncepcji hormonalnej?

Gość gość
Stosowałam różne tabletki nowej generacji. Nie tylam, cera i włosy dużo lepsze niż bez tabletek.

idz do lekarza i poproś o komplet badań. Dobrze dobrane tabletki nie spowoduja tycia ani problemów z cera. Ja brałam 10lat- potem do strzału zaszłam w ciążę. Nie utyłam, włosy ani cera mi sie nie pogorszyły.

Gość gość
tu autorka problem w tym,ze lekarze nie daja skierowan na badania a ja i tak prawdopodobnie pojde prywatnie zalezy ile bede musiala czekac na wizyte,chcialabym chociaz dowiedziec sie jakie te badania trzeba wykonac

Gość gość
czy ktoś może powiedzieć jakie badania powinnam zrobić?