Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budowlaniec

kogo wolą kobiety

Polecane posty

Gość budowlaniec

Moim zdaniem każdy studencik to c***a. Kobiety lubią silnych męszczyzn. Dodatkowo tych co potrafią zarobić pieniądze. Znałem sporo osób ze szkoły które pokończyły prestiżowe uczelnie, znają po kilka języków obcych i zarabiają najniższą krajową. Ha, ha, ha. Chce mi się z nich śmiać. Ja po liceum od razu poszedłem pracować na budowę. I zarabiam 3x tyle co ten przysłowiowy studencik. Zawsze jak lato jest to pracuje bez koszulki. Często jak jakaś laska idzie z chłopakiem i widać że to studencik to nierzadko ogląda się za mną no i racja bo co ten głupi studencik może jej dać. Ja się nigdy nie przykładałem do nauki i nie znam żadnego języka a zarabiam sporo. Pamiętam raz poszedłem do kumpla studencika na piwo. Miał niezłą dziewczynę. W pewnym momencie wstałem i zacząłem ją całować. Ten zaczął się rzucać to dostał parę razy w ryja i jeszcze mu na jego oczach i w jego łóżku panienkę ****ałem. Za za lamus. A więc moja teoria się sprawdza kobieta chcę mieć samca a nie ciotę. A wy jak myślicie?

Gość gość
ale w dzisiejszych czasach silny facet nie daje kobiecie wysokiej pozycji społecznej