Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ilu RANDKACH decydowałyście się na związek?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie czy takie związki po 1-5 randkach mają jakaś szansę? Chodzi mi o ludzi dojrzałych, którzy chcą wybrać kogoś na dłużej i nie mają czasu na przelotne znajomości/ związki.

Gość gość
dałyśmy bez gumki na drugiej

Gość gość
Czy warto na początku totalnie się zdystansowac do znjamości i na spokojnie poznawac drugą osobę czy raczej ryzykujecie i szybko tworzycie parę i czekacie na rozwój zdarzeń? Ja własnie angazuje się szybko i chyba to mój błąd:-/

Gość gość
ale co to wg Ciebie znaczy "decydować się na związek" Bo wg mnie związek to jest wtedy gdy dwoje ludzi ze sobią zamieszka, a nie gdy spotykają się i od czasu do czasu nocują u siebie. Bo taka sytuacja to jest "chodzenie ze sobią" a nie żaden związek

Gość gość
No chodzi mi o sytuacje kiedy juz pojawia sie pierwszy pocałunek, zbliżacie się do siebie, jest seks. Czyli moment od kiedy już oficjalnie staliście się parą.

Gość zona1988
Ja z mężem mieliśmy po 18 i 20 lat i po trzecim spotkaniu zdecydowaliśmy sie "chodzić ze sobą" choć takie słowa nie padły, ale to się czuło. Teraz jesteśmy o 9 lat starsi i 5 lat po ślubie. Nam sie udało i oby trwało. Tobie autorko też powodzenia życzę.

Gość gość
No właśnie rpzeważnie jakies pierwsze pocałunki sa na 3- 5 randce a ja się zastanawiam czy w wieku 30 plus tak szybkie wybieranie partnera jest dobre. Czy to nie powinno dziac sie wolniej, spotykac się na luzie jakis miesiac czy dwa i wtedy zadecydowac.

Gość gość
A przeciez po 3 randkach to drugiej osoby kompletnie nie znamy a juz dochodzi do pocałunków czy czesto nawet seksu.

Gość gość
Z MOIM FACETEM SPOTKALAM SIE 20 razy czym poszlismy do lozka,,mamy po 40 lat kcoham jego przyrodzenie , jest cudowny i wielki,teraz juz wiem dlaczego nie poszlismy szybciej do lozka bo bym go nigd ynie odpuscila ,on chcil byc przekonany ze chcemy byc razem

Gość gość
powaznie pytam, bo u mnie do tej pory tez wszytsko tak szybko sie rozwijało ale i tak nic z tego nie wynikło na dłuższą metę