Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malamuszka

Jak to przetrwać?

Polecane posty

Hej : ) Jestem ze swoim chłopakiem od roku. Niestety jest to związek na odległość bo on pracuje w innym mieście a tutaj ma rodzinę, która mnie nie lubi. Jednak przyjeżdżał co weekend żebyśmy mogli się spotkać. Ostatnio jednak często nie wraca ponieważ ma imprezy firmowe i na nich woli zostać. Ostatnio pokłóciliśmy się o to i jeszcze parę innych spraw. Rozstaliśmy się. Jednak szybko wróciliśmy do siebie. Teraz sytuacja znowu się powtarza że on woli imprezy zamiast zobaczyć się ze mną. Nawet nie wspomnę o tym że nigdy nawet na taką imprezę mnie nie zaprosił a była taka możliwość. Jak wyjeżdża nigdy nie zadzwoni, napisze parę smsów i tyle z naszego kontaktu. Nigdy też nie był jakoś przesadnie czuły ale myślałam że to się zmieni z czasem jednak się pomyliłam. Nigdy praktycznie nie wychodzimy na randki, spędzamy czas u niego albo u mnie. Jeżeli zdarzy się nam gdzieś wyjść to on zawsze musi pić, nigdy nawet nie odwiezie mnie do domu, zawsze wybierze alkohol nawet jakby były śnieżyca i straszny mróz. O czułych słówkach, romantycznych wieczorach, kwiatach albo usłyszeniu Kocham Cię nawet nie mam co marzyć. Czuje, że tylko ja napędzam ten związek swoimi uczuciami, staraniem się, dbaniem o jakość spędzanego czasu. Czy pora to zakończyć bo on nigdy się nie zmieni? Czy może mnie zdradza?

Gość gość
ale wy dziewczyny jestescie głupie, jak mozna byc w zwiazku rok kiedy ewidentnie widac ze facet ma wywalone. Ja zakoczylam taki zwiazek po miesiacu a wy czekacie rok czy dwa i tracicie czas? autorko to nie jest normlane aby tak sie facet zachowywał, absolutnie powinnas to jak najszybciej zakoczyć

Gość gość
jeśli Cię zdradza to co z tego? nawet bez zdrady jest beznadziejnym chłopakiem. jesteście ze sobą "z braku laku" przynajmniej tak to wygląda z jego strony z tego co napisałaś. odpuść sobie, nie marnuj więcej czasu na kogoś, kto na to nie zasługuje. jeśli czujesz i widzisz, że jemu nie zależy, to wniosek jest prosty- jemu naprawdę nie zależy. uciekaj.