Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzech39

ile zapłace za dietetyka menu dla dwóch osób?

Polecane posty

Gość Grzech39

na miesiąc dla dorosłego mężczyzny i nastoletniej córki? by było zdrowo i odchudzajaco? Mamy z córka trochę kg do zrzucenia a wiadomo ona rośnie to ma inne zapotrzebowanie ,ja pracuje to tez inne. Ile orientacyjnie zapłacę za przykładowe menu na 1 mc dla nas obojga?

Gość gość
ja płaciłam 140 za rozpiskę na cały tydzień

Gość Grzech39
kurde ale dużo za tygodniowe menu. Nie chce sie wygłupić i isc z pusta kiesą więc wole spytać. Może sie jeszcze ktoś wypowiedzieć? czy dietetyk to w ogóle jest lekarz czy jakis technolog żywienia? może jest inna tańsza alternatywa

Gość Grzech39
no faktycznie koszta spore,nie stać mnie dać 800 zł. Jakaś alternatywa?

Gość gość
ja płaciłam u dietetyczki za menu na 2 tygodnie ze względu na różne zmiany i godziny posiłków 250 zł. Taniej to tylko samemu przysiąść, poczytać i ułożyć. Myślę, że nie jest to bardzo skomplikowane.

Gość Grzech39
w moim przypadku to po prostu mniej jeść i więcej sie ruszac ,ale w przypadku córki to juz skomplikowane,bo ona potrzebuje witamin mikroelementów zdrowych tłuszczów,ma niedobór żelaza,próbowałem sam ale kiepsko mi to idzie. A młoda wazy 84 kg i ma w klasie ksywe "sumo", jest dość lubiana ale teraz kończy gimnazjum i idzie do nowej szkoły gdzie nikogo nie zna i boję sie czy nie nabawi sie kompleksów przez szyderczych rówieśników. Poza tym to dla jej zdrowia,na razie pani od wf dała jej zestaw ćwiczeń na poczatek by nie obciażały stawów ,jak zleci kilka kg da jej nowy zestaw.We wakacje będzie jezdziła ze mna nad wide codziennie i pływała. Tylko to odzywianie jest naszą sola w oku.

Gość gość
tygodniowa rozpiska wystarczy w zupełności, poza tym ważniejsza od niej jest rozmowa z dietetykiem, który wytłumaczy co, jak często i ile należy jeść

Gość gość
sprawdź w internecie, jakie badania należy wykonać przed wizytą, żeby niepotrzebnie nie chodzić tam dwa razy