Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zodiakona

Jak podrywa pan koziorożec?

Polecane posty

Gość zodiakona

znam paru koziorozcow zazwyczaj sa to osoby skryte, niesmiale i nieufne ale chcialabym wiedziec jak oni podrywaja. Pytanie kieruje do panów koziorożców jak i kobiet przez nich podrywanych.

Gość zodiakona
chodzi mi o to czy wprost prawią komplementy czy moze robia ciche zaloty a moze nie robia nic tylko czekają na inicjatywe ze strony kobiety?

Gość gość
zodiakona dziś chodzi mi o to czy wprost prawią komplementy czy moze robia ciche zaloty a moze nie robia nic tylko czekają na inicjatywe ze strony kobiety? X Nie robią nic tylko czekają na inicjatywę ze strony kobiety.

Gość zodiakona
gosc 14:51 skad wiesz podrywal cie taki czy moze sam jestes koziorozcem. serio az tak zle z tym ze kobieta musi go podrywac ?

Gość gość
nie musi ale podrywa a ja jom rogami na róg i już :classic_cool:

Gość gość
No błagam kolejna idiotka , która myśli, że horoskopy determinują czyjeś zachowania. Idź do wróżki. Zabul 200 to ci wyczyta z kart jak podrywa koziorożec

ja tam nie wierzę w zanki zodiaku, że niby to o czymś śwaidczy. Znam mnówstwo ludzi spod tych samych znaków a każdy jest totalnie inny. Ja w to nie wierzę.

Gość gość
Powiem Ci na moim przykładzie jak było. Poznałam się z nim, spodobał mi się, ale nie mieliśmy kontaktu. Pewnego razu znalazłam go na FB i zagadałam, zaprosiłam do znajomych. Podtrzymał rozmowę. Na świeżo co jakiś czas odezwałam się a on do mnie. Przy okazji jakoś zgadaliśmy się na piwo, ale wszystko na stopie koleżeńskiej. Jednak czuło się, że coś tam między nami się rodzi. Z czasem szukaliśmy oboje pretekstów do spotkań, żartowaliśmy, rozmawialiśmy - jak z kolegą. Powoli stawiał małe kroczki do przodu. Spędzał ze mną coraz więcej czasu, pomagał we wszystkim, był blisko, był obecny i wytrwały. Czułam, że zawsze mogę na niego liczyć i przy mnie jest. Po tym poznałam że naprawdę mu zależy. Zaprosił na herbatę, poznaliśmy się trochę. Potem była sytuacja, że jakoś przytuliliśmy się do siebie. A potem już sam pocałował. Ten Pan dba o kobietę, która mu się podoba i z którą chciałby być. Musi jednak czuć, że jesteś zaangażowana w znajomość, lubisz spędzać z nim czas i go akceptujesz. Powoli będzie się zbliżał próbując robić kolejne kroki, ale ostrożnie. Czasem sprawia wrażenie niezainteresowanego, bo jest bardzo zdystansowany - dopóki nie zaufa. Kiedy przekona się do Ciebie, jak dżentelmen zaprosi na kawę/herbatę. Okaże Ci z kulturą, że jesteś ważna. I samo się ułoży. Tak właśnie podrywa..

Gość gość
Powiem Ci autorko na moim przykładzie: byłam z koziorożcem,nie wiem czy ten mój był jakiś "wyjątkowy" czy inni też tacy są ale nie mam dobrego zdania.Zerwałam i nie żałuję :)

Gość zodiakona
gosc 18.33 a dlaczego zerwalas?

Gość gość
Koziorożec jest uparty i nudny

Gość gość
Ja musiałam go poderwać, sprawić żeby czuł się wspaniał, kochany, akceptowany i dłdługo się we mnie zakochiwal, kilka miesięcy się spotykaliśmy zanim się zakochał. Jak Koziorożec się zakocha przywiązuje się bardzo, jest twój na zawsze.

Gość zodiakona
czyli jednak trzeba zabiegać o niego. I wystarczy jeden maly zgrzyt i on sie wycofuje?

Gość zodiakona
gosc 19.47 w jaki sposob go poderwalas? Jak to ci się udalo skoro dlugo musialas czekac ze sie zakocha?

Gość gość
??? proszę o odpowiedź...:)

Gość gość
To w końcu czekać na pierwszy krok z jego strony, czy sama przejąć inicjatywę?

Gość gość
na pozor niesmiali a gdy dostana czego chca odchodzą... bo to nie to. Niezrownowazeni psychicznie, pijaki i mimo dojrzałego wieku - imprezowicze. Do doopy z nimi. Nie wierze w horoskopy, ale odpowiadam na pytanie autorki. Oczywiscie kazdy jest inny. Podałam tylko opis z autopsji.

Gość gość
Sama jesteś pijaczka

Gość gość
Nie znam ani jednego koziorożca pijaka. Chyba ty piłaś i ci się znaki pomerdały.wodniki lubią chlać

Gość gość
Ja mam męża koziorożca i jest zupełnie inny jak tu opisujecie.On mnie poderwał,był pewny siebie,wygadany.Jest uparty.Kiedyś przeczytałam,ze koziorożce są wierne i jak kochają to na zabój i w moim przypadku to się sprawdza.Do innych też pewny siebie,wygadany.I świetny w łóżku

Gość gość
Na pewno koziorożec jest na dystans, może 1-2 procent z nich jest przebojowych. Raczej dystans, nie będzie jakiegoś wyraźnego podrywu. Na pewno czeka na jakieś gesty ze strony kobiety, jasno dające do zrozumienia zainteresowanie nim. To nie facet który będzie zabiegał, biegał za kobietą itd. To dumny facet.

Gość gość
No to chyba mój mąż nie jest typowym koziorożcem.Nic się nie zgadza.

Gość gość
Strasznie skomplikowani są panowie koziorożce! Sama nie wiem, jak z Nim postępować, bowiem widzę u Niego oznaki zainteresowania (przede wszystkim znacząco obserwuje), ale jak do tej pory nic nie zrobił...nie wiem, jakie skuteczne gesty dokonać, aby w końcu się przełamał...pomóżcie! :)

Gość gość
23:17 mam to samo raz zaczepia raz olewa. Dziwne ma zagrywki :/

Gość gość
Ja pierdziele,a dlaczego wy się doszukujecie czegos niewiadomego w facetach,w koziorozcach i w każdy innym,może to z wami jest problem,ze się nie odzywają,a nie k***a to zalezy czy jest spod koziorożca.A jakby byl spod byka to myślicie,ze by się odezwał?Jezuui jestem kobieta,ale czasem aż nie wierze,ze inne kobiety są tak durne.

Gość gość
Wierzę w znaki zodiaku. 80% zgodnosci charakteru ze znakiem to duzo. Nie wierze w horoskop pisany w gazecie i we wrózki tez ale w charakterystyke danego znaku juz tak. Moja mama jest spod koziorożca jest bardzo zamknieta, nieufna i ciezko jej okazywac uczucie. Mam kolegów koziorozcow i tez strasznie sa zdystansowani. Ludzie spod tego znsku mają cholernie ciezki charakter.

Gość gość
A może jakiś pan koziorożec wypowie się na temat swoich upodobań względem kobiet? Także, czy sami robić pierwszy krok w kierunku kobiety, którą jesteście zainteresowani? Czy wolicie, by właśnie to zainicjowała rozmowę itd.?

Gość gość
No właśnie, to jak to jest z tym koziorożcami? To oni wolą pierwsi podrywać?

Gość gość
Up