Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opinie o Kalms

Polecane posty

Gość gość

Szukam opinii na temat leku Kalms na uspokojenie. Czy ktoś z Was stosował ten lek w przeszłości lub czy ktoś z Was go stale testuje?

Gość gość
Na uspokojenie jest niezły, ale połącz to z czymś, najlepiej zacząć zastanawiać się nad zmianą trybu życia. Polecam szczególne nagrania GErelaxis http://gerelaxis.pl albo afirmacje mp3 jakieś relaksacyjne. Poczytaj sobie o tym uważnie, a zobaczysz wielki sens.

Gość gość
na mnie właśnie ten Kalms nie działa, mogę 4 tabletki wziąć na raz i jakoś nie czuje żeby to cokolwiek zmieniało

Gość gość
Ja mam tradycyjną metodę szklanka wody i odliczanie do 10 i zawsze pomaga na uspokojenie. Swego czasu próbowałam też walidol, ale chemia to jednak chemia, wolę skłaniać się ku tradycyjnym metodom psychologiczny,

Gość gość
Ja też testowałam GErelaxis dwa lata temu. Działa niesamowicie, ale przede wszystkim ten produkt w żaden sposób nie ingeruje w nasz organizm. Można bez problemu stosować w każdym wieku, bo jest zdrowy. A jeśli chodzi o opinie o Kalms, to dwa lub trzy razy brałam i też jest ok, ale to rozwiązanie doraźne.

Gość gość
Medytacja i relaksacja to podstawa panowie i panie. Zrób sobie taki test - 15 minut dziennie tylko dla siebie. Siadasz w wygodnej pozycji i wyciszasz się. Zobaczycie jak to jest i jak się człowiek wspaniale po tym czuje.