Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co ci podwyżka skoro jestes sama

Polecane posty

Gość gość

w końcu poszłam dziś prosić o podwyżkę i usłyszałam takie słowa jak w tytule myślałam, ze mnie krew zaleje i powiedziałam tylko tyle 'panie dyrektorze lodówka pobiera tyle samo pradu bez względu na to czy w domu jest 1 wypłata czy 2' zamknął się i powiedział, ze wezwie mnie w tej sprawie w poniedziałek. ale mi ciśnienie podniósł kretyn jeden... obiecywał podwyżkę od 2 lat, wszyscy pracownicy zaczeli się starać dużo bardziej bo im zależało, a ten dziad ciągle odwleka to, wiec poszłam dziś sama i mam go w d***e...sorry

Gość gość
I ma rację ile możesz żreć i konsumować, jeszcze więcej ? Też bym cię pogonił. Co innego kobieta mająca rodzinę.

Gość gość
p***********o cię c.h.u.j.u niemyty

Gość gość
oj najmocniej przepraszam powtórzę komunikat wrazie gdyby nie dotarł cały pzrekaz p.o.p**************.l.o cię

Gość gość
Ciesz się że nie obniżył c***ensji jak u nas . Podobno ze względu na kryzys :(

Gość gość
Nie przejmuj się. To, że ktoś jest sam to wcale nie znaczy, że mniej zasłużył na podwyżkę. Tak myślą tylko stare baby, które siedzą w pracy i myślą, że wszystko się im należy i że one się już w życiu napracowały, a teraz niech pracują młodzi. Ja sama mam w pracy stare jędzę, które twierdzą, że skoro mają rodzinę to im się należą większe podwyżki i nagrody kwartalne. A ostatnio usłyszałam nawet, że one się już w napracowały, niech teraz pracują "młodzi". Normalnie ręce i nogi opadają. Ja sądzę, że skoro samotna osoba zapieprza więcej niż taka "emerytka" z rodzinką na utrzymaniu to dlaczego miałaby dostać mniejszą podwyżkę, a nawet mniejszą??!! Miałam kiedyś takiego starego dobrego dyrektora, który uważał, że podwyżki należą się za pracę, a nie za staż pracy. I chciałabym, aby tak było w zakładach pracy. A teraz niestety jest tak, że starzy pracownicy dostają większe podwyżki, a się obijają, a młodzi, którzy za nich pracują dostają okruchy na pocieszenie. To powinno się zmienić!

Gość gość
na kryzys daj spokój takie bzdury to można wciskac kretynom z zerowa inteligencją żadnego kryzysu nie ma a obniżyć pensji nie może, tak jest w umowie

Gość gość
Ale wiesz co ? Możemy mu naskoczyć :( Jest lokalnym monopolistą jako pracodawca:O

Gość gość
wiesz ja się nie przejmuję tylko sie nieźle w********m... sorry ale ciśnienie mi podniósł kretyn jeden ja doskonale wiem, ze zasłużyłam na podwyżkę i on tez to wie, tylko gra wariata i zwodzi nas jak głupie owce. jak innym to nie przeszkadza to niech siedzą cicho, mi przeszkadza i zamierzam wyekzekwowac tę podwyżkę a to czy jestem sama czy nie chuj go obchodzi, bo nie zatrudnił singielki, tylko specjalistę do xyz

Gość gość
15.52 o kim piszesz, bo nie rozumiem

Gość gość
nigdy nie było

Gość gość
up

Gość gość
Singielka hahahaha specjalista hahahaha zwalniam cie

Gość gość
dziękuję tępy umyśle za podniesienie

Gość gość
mam 3800 brutto i w piśmie o podwyżkę napisałam że chcę zarabiać 5000 brutto

Gość gość
Zaczęłabym się rozglądać za inną pracą. Poważnie: życie osobiste ma wpłynąć na wysokość pensji? Jak? Gdzie?

Gość gość
Zamknij się i tyraj grzecznie dla pana.

Gość gość
dlatego się oburzyłam i wypowiedziałam swoje zdanie. on akurat wie, ze dużo moze stracić jak odejdę i myślę, ze dostanę tą podwyżkę, którą zresztą sam obiecywał tylko coś mu cięzko podjąć decyzję

Gość gość
a ja 5 lat cieżko pracowałam, robiłam same najtrudniejsze sprawy nigdy nie chodziłam na zwolnienia lekarskie bo mi szkoda było bo dużo pracy itp. a nagle zachorowałam poszłam na l4 i nie było to przeziębienie i dostałam złośliwego smsa że taka źle wyglądałam poprzedniego dnia i było to naprawdę nie przyjemne, znam ją i wiem że to osoba taka która dąży po trupach do celu, szczerze nie mam ochoty tam wracać zwłaszcza że atmosfera od dawna była bardzo nie przyjemna

Gość gość
ty w ogóle na pracę nie zasługujesz, bo nawet nie potrafisz wypowiedzieć się na temat, co nas obchodzi ile i jak pracowałaś

Gość gość
ale chamstwo

Gość gość
pogada ktoś, szukam inspiracji jak zagiąc szefa podczas jutrzejszej rozmowy

Gość gość
up

Gość gość
nie chcecie gadać, to tylko wam napiszę, ze dostałam tę podwyżkę 5200zł/m-c nie bójcie się walczyć o swoje pensje pozdrawiam ja ide świętować, już zamówiłam sushi mniam

Gość gość
hehe

Gość gość
temat za drudnyna kafeteryjnych debili, tacy co mają kase z mopsu nie są zainteresowani walką o wypłatę

Gość gość
ja pierdziele, chamstwo facetów jest nieziemskie

Gość Daria Lederska

Podejść do tematu trzeba na spokojnie ważna jest umiejętność negocjacji getbook.pl trudna sztuka ale można się jej nauczyć, podstawy podstaw macie zawarte w artykule.