Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog Dębica

Polecane posty

Gość gość
ile teraz kosztuje wizyta u dr gawlika >? szłyszałam ze juz 150 ?

Gość gość
no na to wygląda..

Gość gość
Czy ten lekarz przyjmuje w każdy piątek? Pytanie do stałych pacjentek. Ktoś mi powiedział, że w co drugi. Czy łatwo trafić tam gdzie przyjmuje? Jest jakieś oznakowanie? Szyld albo drogowskaz?

Gość gość
Najlepiej zadzwoń i sie dopytaj. Skręcasz w drogę na arkus, jako tako oznaczenia ze gabinet jest na głównej drodze nie ma ale jest znak "stadion"

Gość gość
No problem jest taki, że muszę iść a jeśli ja zadzwonię w pt i mi powie że nie to będę mieć problem. No to wiem, że na arkus. Kojarzę ale chodzi mi o to, że jak już skręcę na ten arkus i będę jechać jak na stadion to tam po drodze będzie jakiś znak gabinety? I tam mam jechać pod tą nową przychodnię?

Gość gość
BedIe znak gabinety, ale znak prowadzi do jego domu musisz jechac jeszcze jakies 100 m dalej i po tej samej stronie jest duża brama w nia wjeżdżasz i tam jest przychodnia. Ja bylam tylko raz w pt, maź dzwonił i był. Nie potrafię odpowiedzieć czy jest co tydzien, ale teoretycznie nie ma napisane ze co drugi tydzien przyjmuje tylko co tydzien.

Gość gość
Nie wiecie dziewczyny jak długo się czeka na wizytę u Gawlika jeśli nie jest się nagłym przypadkiem i nie jest się w ciąży? No i jak nie może się przyjść po 21 godzinie? A może jednak można się dostać na popołudniową wizytę w ten sam dzień w którym się dzwoni? A jak nie to ile mniej więcej się czeka? Nie wiem jak to wygląda teraz jak trzeba się rejestrować i nie wiem jak zaplanować to teraz?

Gość gość
Musisz zadzwonic ale mysle ze jak mu powiesz jaka jest sytuacja to spokojnie Cie przyjmie.

Gość kolejki masakra
Wszystkie tak o doktorze Gawliku w kolko ,skoro takie kolejki i dr tyle kobitek przyjmuje to nie lepiej poszukac lekarza bardziej dostepnego ? Nie dalabym rady godzinami siedziec w kolejce to jakas masakra...Polecam Niewiadomska sqietna ,delikatna kobieta bardzo sympatyczna i dobry fachowiecdr Niewiadomska

Gość anna078
Mam pilną sprawe i muszę szybko iść do ginekologa.Jaki ginekolg przyjmuje na NFZ oprócz pani Iwon-Mackiewicz, której nie ma przez ten tydzień??

Gość gość
Polecam szczerze Dr. Grabca:)

Gość gość
Jaki ginekolog do prowadzenia ciąży w Dębicy najlepiej na NFZ ale może też być prywatnie? Żeby nie było kolejek